.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Cool Моля за съвет!

Здравейте от мен!
    В момента съм изпаднал в една ситуация ,която и аз дори не мога да си обясня. Надявам се някой да ми помогне. Става въпрос за едно момиче ,с което се запознах преди 2 месеца и половина. Всичко си вървеше обикновено ,както при всеки. Пишехме си ,излизахме на вън редовно и тнт. По-цял ден не ми излиза от главата. Имам чувства към нея. Тя е на 17 аз съм на 16. Веднъж си говорихме за връзка дали има намерения да сме повече от приятели ,а тя ми отговори ,че е още рано за това. Казах си всичко ,което чувствам! Преди седмица се запозна с един познат ,който е 13 или 14 години. Един ден 2-ма от приятелите ми се обаждат по-телефона и разбирам ,че момичето ,което харесвам и моя познат се прегръщали и целували. Първо помислих ,че ми се шегуват,но ,когато отидох ситуацията беше такава ,каквато ми я описаха. Направо бях побеснял ,никога не се бях ядосвал толкова. Бях го дори предупредил да не се занимава с нея! Продължих да си излизам с нея и да си поддържам връзка. Мислех ,че той вече я е оставил намира. На последък започнаха да говорят разни неща за тях двамата. Беше ми писнало да слушам от разни хора ,че той е бил изпращал,целувал,прегръщал и тнт. Направо ми писна от всичко. И вчера разбирам от един негов приятел ,че той ходи с нея. Е по-дяволите какво??? Не мога да разбера напук ли ми го направи това? С цел да ревнувам и да се ядосвам предполагам. Споделете мнение!
    Teardrop

Супер фен Аватара на shmatarok
    Защо не говориш и с двамата, за да разбереш какво става?
    Иначе кофти тръпка, определено, но ако и двамата се харесват достатъчно, не знам какво можеш да направиш по въпроса. Можеш да се пробваш да се намесиш между тях, но рискуваш да си прецакаш отношенията с момичето напълно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е не мога да разбера, как момиче на 17 има връзка с момче на 13-14, но това е друг въпрос...

Та вие нямате връзка, а това, че било рано за такава е просто оправдание. Явно те държи във френд-зоната и толкова. Колко по-ясно искаш да ти покаже, че не те харесва и не иска да сте повече от приятели?!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Е не мога да разбера, как момиче на 17 има връзка с момче на 13-14, но това е друг въпрос...

Та вие нямате връзка, а това, че било рано за такава е просто оправдание. Явно те държи във френд-зоната и толкова. Колко по-ясно искаш да ти покаже, че не те харесва и не иска да сте повече от приятели?!
    Мисля си ,че я познавам добре и съм сигурен ,че ако не ме харесваше и тнт, щеше да си ми го каже направо в очите. Защото тя е такъв човек ,който не крие нищо и си казва истината в очите. И въпреки ,че нямаме връзка съм се прегръщал,целувал с нея. Това едва ли го правят приятелите. Нямам си на представа какво става.
    Последно редактирано от kocaki1996 : 10-17-2012 на 13:54
    Teardrop

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Защо не говориш и с двамата, за да разбереш какво става?
    Иначе кофти тръпка, определено, но ако и двамата се харесват достатъчно, не знам какво можеш да направиш по въпроса. Можеш да се пробваш да се намесиш между тях, но рискуваш да си прецакаш отношенията с момичето напълно.
    Аз не мисля ,че се харесват толкова много. По-точно си мисля ,че тя си прави шеги с момчето. Може би и с мен.
    Teardrop

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Няма какво да се занимаваш с нея повече. Щом ги прави тези номера, значи е ясна, що за човек. Да кажем че тръгнеш с нея ти откъде ще си сигурен, че не би ти извъртила такъв номер, а ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Няма какво да се занимаваш с нея повече. Щом ги прави тези номера, значи е ясна, що за човек. Да кажем че тръгнеш с нея ти откъде ще си сигурен, че не би ти извъртила такъв номер, а ?
    Много си прав! И колкото повече го мисля толквоа повече се ядосвам. Да си живее живота мен ми писна от разни глупости! :\
    Teardrop

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И аз се чудя...

Според мен , тя просто не те харесва по този начин и не й било удобно да ти го каже директно ,затова е минала с "има време...".
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    И аз се чудя...

Според мен , тя просто не те харесва по този начин и не й било удобно да ти го каже директно ,затова е минала с "има време...".
    По-добре да ми го беше казала направо от колкото да се надявам напразно! Както казах вече ми е все едно. Не е последното момиче на света. Ще си се поядосвам няколко дни и ще ми мине.
    Teardrop

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Боже Господи!
    17-годишно момиче с 14-годишно момче? Ужас.

Не се занимавай и с двамата.
    Ако имаше желание да е с теб, щеше. Тя няма това желание.

Мерси ,че се отзовахте на проблема ми. Имах нужда да споделя проблема си с някого.
    Teardrop

Не се занимавай с глупости, остави ги и двамата

Супер фен Аватара на sashko705
    Мухахах предпочела е някакъв 13-14 годишен пред теб. Кофти. Явно е някаква куха лейка..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Мухахах предпочела е някакъв 13-14 годишен пред теб. Кофти. Явно е някаква куха лейка..
    Чувствам се ,като разбит самолет!
    Teardrop

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Не бе просто момичето харесва по-малките от нея (доста рядко явление). Той е на 16 и горе/долу го е харесала, но като е видяла 14 годишния не е издържала.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
    Не бе просто момичето харесва по-малките от нея (доста рядко явление). Той е на 16 и горе/долу го е харесала, но като е видяла 14 годишния не е издържала.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Какво има да разбираш. Тя ти е намекнала, че не иска да има повече от приятелски отношения с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си