На кратко.Имам проблем със сестра ми.Аз съм на 14,а тя е на 10 години.Ноември прави 11.Вчера като се разхождах в парка с гаджето ми я видях да се целува с някакъв.Изглеждаше мн по-голям от мен.Някакъв черен циганин.В първия момент не забелязах,че е тя.Гаджето ми ме бутна и ми каза "Виж какво прави сестра ти",направо изтрещях.Аз на 10 още гледах Барби за бога.Да беше някаква невинна целувка,айде няма проблем.Но 10 годишна да се целева с език по-опитно от мен,не е нормално.Нищо не и казах,защото имаше хора.Вечерта като се прибрах.Отидох при нея и и се развиках.А тя ми каза "За ко ми викаш,ти също не си девствена".Сега направо!!!!
Не се въздържах и и лепнах един шамар.Започнах да и дрънкам колко малоумно е това.10 годишна да се ***** и то с мн по-големи от нея.
Тя ми вика "Аз няма да чакам да стана 40 годишна за да изпитвам удоволствието от секса"
Супер гадно ми стана,защото аз не съм го правила още.Не знам какво е и защо тя го прави,аз мисля че съм още малка да направя тази стъпка.Все пак още ми е забавно да гледам детски филмчета,а камо ли да ходя да си предлагам оная работа.
Разкрещях и се и и казах "Хубаво,развявай си п*тката където искаш"
Питах я дали поне се пази,а тя вика Не,защото не им се харчели пари за презервативи.
Казах и спокойно,че ако след два дена дойде разплакана,че е бременна,няма да поема отговорност и само ще си бута после количката в парка.

Искам да спре.Не знам как да и обясня,че не е правилно.Не ме слуша,знае си нейното.Тя е малката ми сестра.Обичам я.Понякога ми иде да я хвърля от някъде,но за нея бих убила.И този идиот,който се занимава с нея е пълен тъпак.Какво да правя?