.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Съжалявам,че ще го кажа,но за мен сестра ти е ултра мега хипер огромна малолетна разпоретина и пълен боклук!!!Дано поне не и се налага да гледа дете мангалче...Нямам думи просто.Ако не си трол и съм на мястото на вашите,бих я пребила като куче и бих я лишила от всички екстри като телефон,интернет,време за излизане и по-голямата част от джобните за неопределен период...Да се праскаш на 11 години,тц,тц,тц...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Съжалявам,че ще го кажа,но за мен сестра ти е ултра мега хипер огромна малолетна разпоретина и пълен боклук!!!Дано поне не и се налага да гледа дете мангалче...Нямам думи просто.Ако не си трол и съм на мястото на вашите,бих я пребила като куче и бих я лишила от всички екстри като телефон,интернет,време за излизане и по-голямата част от джобните за неопределен период...Да се праскаш на 11 години,тц,тц,тц...
    + 1

ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ веееее..... изруддд.... бойй докато спре да мърда веее

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    Цитирай Първоначално написано от test1011 Виж мнението
    ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ веееее..... изруддд.... бойй докато спре да мърда веее
    "Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Що за сестра ,що за нещо,по дяволите!!?!? Ее,аз на 10 години си играх с френдчетата и с куклите още и не знаех какво е да се целуваш ,па камо ли и думата секс! То за това още от сега момиченца като твойта сестричка знаят много повече за секса,отколкото за уроците!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Подкрепям.

Супер фен Аватара на Anonys
    Вие добре говорите за това момиче, но знаете ли например какви са и родителите? Щом се е стигнало до там, значи нещо във възпитанието и липсва. Или другия вариянт е, да не се развива добре. Смятайте колко са им дърпали юздите..

Mnogo stranno. za purvi pat chuvam takova neshto. Az mislia che ako kajesh na roditelite si shte bade nai-pravilno.Ne se obijdai ama tova napravo si e izvratenono na 10 godini da ***.

Цитирай Първоначално написано от Smiley smile Виж мнението
    Ако нашите разберат ще я убият,не искам да се караме в къщи само защото тази идиотка не е тръгнала по правия път.
    Niama da ia ubiat no niamash drub izbor. Ili da ia ostavish da se *** s mangali ili kaji na roditeli te si za da ia vkarat v pravia put.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Вие добре говорите за това момиче, но знаете ли например какви са и родителите? Щом се е стигнало до там, значи нещо във възпитанието и липсва. Или другия вариянт е, да не се развива добре. Смятайте колко са им дърпали юздите..
    Saglasen sam.

Защо просто не подметнеш на вашите нещо от сорта на това "сестра ми си има гадже" (едно време брат ми така ме дънеше,но тогава игрите не бяха толкова загрубели) Те ще поговорят с нея,и тя ще се стресне,колкото и да е малка няма изграден характер,че да тръгне да се разправя с тях,и няма да има смелостта да им каже за секса...и така ти ще се чувстваш много по-добре...Но и следи реакциите и това какво прави,защото може да я изтървете ...

Успех!

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    С вашето съгласие ще се самоубия. Просто не искам да чета това... а някак си не мога
    "Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"

Ако тва беше моята сестра най-вероятно бих я убил на място. Даже не се ебавам.. Направо бих я усакатил за живот.

Както и да е, надявам се да си трол щото тва е баси shit-a

Така... Ще започна с това, че просто не е нормално това нещо 10 годишно момиче да има полов контакт с момче доста по голямо от него . Прочетох малка час от коментарите и мнението ми е такова - Ако не си казала на родители те си по добре им кажи преди да е станало прекалено късно и сестра ти да затъне до уши в простотията която е направила с това момче. Или се обърни към някои друг твои близък който може да помогне на теб и сестра ти колкото се може по бързо.
    Ако нищо не се получи отиди при сестра си и се опитай да й обясниш по най-деликатният начин каква грешка е направила и какви предстои да направи.
    Пожелавам ти късмет и да но всичко със сестра ти се оправи.

Град
    Русе
    жено, ти добре ли кажи им колкото се може по-скоро !! вярваш ли, че щом е почнала ей така ще спре :Д омг докъде стигна народа .. и тя е дете за бога. Тука изобщо не става въпрос за бременност. Това да е най-малкия ти проблем. Тука говорим за предофилия, проституция, ам я си предстви че продължи и се забърка с някви сводници.. очите и няма да видиш после.. Става въпрос за болести.. СПИН, НPV .. децата на 10-11 се ваксинират срещу НPV ама да са девствени.. Поне на гинеколог да отиде бе мамо му стара .. не вдигам ръце от тая държава. Едно мога със сигурност да ти кажа: отпиши сестра си от успелите хора в живота. пълен боклук. сори за израза

Значи виж ся.. Сестра ти нищо няма да я спре. Нито вашите, нито ти, докато тя сама не разбере, че това, което прави е една ОГРОМНА ГРЕШКА. Искрено се надявам да не си гледате бебе скоро.. Относно по- възрастния и "любовник" мога да ти кажа, че той се възползва от нея и най- вероятно той я е навил на всички тези неща и е промил детския мозък. Много силно се надявам, че тая тема е просто някаква гавра и лъжа, защото ако е истина, това говори не само зле за сестра ти (което просто не мога да го коментирам дори) ами и за възпитанието, което и дават родителите ти. Също така влияе и фактът, че сестра ти най- вероятно иска да е като теб. Ти си имаш гадже, защо и тя да си няма? Тя сама ти е казала в очите, това, което смята за истината. Никой не обича да е "малкият"... Просто бих те посъветвала да седнеш с нея и да и разкажеш какво ще се случи при една евентуална бременност, да не говорим полови болести вече..

Господи на къде отива днешното поколение ... Чувала съм какви ли не истории, но тази ми се струва голяма измислица .... Все пак на 10 е за бога .... Виж да беше на 13-14, но на десет, че тя все още не знае пишка ли и се- *** ли и се ?!!? :X

Супер фен Аватара на lubovvv
    Не я издавай на вашите, ще е доста предатеска постъпка, все пак си й брат. Предлагам ти да й обясниш как стоят нещата с тоя циганин и да се разделят моментално, иначе ще кажеш на вашите. Мисля, че ще се изплаши и ще го зареже.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

При баба ми съм
    Естествено! И все още не знаеш какво е станало, нали?

От първото мнение си пролича, че е трол.
    Имало и снимка.. хахахаа. Мноого детективско.
    И самия "диалог" между двете със сестра ти.. Никой не отговаря така, ако крие нещо: "И ти не си девствена". По-скоро щеше да се оправдава.

Много си зле.
    Престани да си измисляш нелепости. Не е забавно изобщо по какъв болен начин си тренираш въображението.
    Последно редактирано от jghgh : 10-31-2012 на 16:02
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си