.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Психология 9 клас

Раждането на човека означава ли раждане на личността? Защо?

Мега фен Аватара на tori
    На мен ми го задаваха тоя въпрос миналата година и не беше кой знае колко трудно, даже май имах 6 ако не се лъжа. Като за начало опиши какво разбираш под "личност". После можеш да помислиш малко какво е раждане на човек и какво - оформяне на характер или личност, за мен са едно и също. Най-накрая заключението - "да" или "не" според теб и ти е готово домашното. Не е трудно.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Не! Личността е комплексна. Тя се изгражда с години, съвкупност е от характер, индивидуалност, възпитание и възприятие за света...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ох, тия тъпи въпроси просто си нямат край.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В психологията е нужно да споделиш собственото си мнение, а не да препишеш нечие друго. Това е тъпо и безсмислено. Не вярвам да нямаш собствено мнение, което да можеш да споделиш.

Човек се ражда, и еди-си-колко месеца след раждането започва да се развива личността. Да, опиши все пак що е личност.. Теза, аргумент, заключение - това е (8 клас съм, и мога да ти изкарам поне 4ка на тоя въпрос)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си