- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи пикли ..
Блъдито, я, кажи какво вземаш, 'щото явно е добро...и си намери някого , да те изчука, молим !))))))))
пт-изказах се вече
Не знам, не личи!?Одеве, беше питала дали аз съм същата гадна злобна и тн. кучка,ама май нещо си се пообъркала към кого да е въпросчето(дали не е трябвало да реторично. . .) За вземането няма как да е въпрос на гледна точка-или си закачена, или не !
Но това не ме интересува, просто лека ирония
ПП-споко, от пубертета е, и аз бях така на 16, хахахах. Темата за праскането и годините ти пък въобще няма да я повдигам-твое си решение... айде, цунки)
Последно редактирано от ALetterFromTheSky : 10-19-2012 на 04:56
Щото едно времешните дето не можеха да се класират тук се върнаха сега и се правят на оборотни с нови никове и ръсят мозък насам натам за щяло и нещяло с една едничка презумция елате ме вижте ква съм як или къв съм пич!
хахаххахахаха, по себе си съдиш, налЕ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Таман са им пораснали цици и са решили, че трябва да се похвалят с тях... кво лошо има![]()
Още ли развиваш теории? Ти друга работа нямаш ли си? Вземи млъкни вече, че направи темата тука на нищо. То и ние барабар с теб я осрахме тотално, обаче до такава степен си ми смешна, че просто не мога да не се включа.
ALetterFromTheSky - не й обръщай внимание, толкова вече има хронична липса на внимание, че чак се излага като кифладжийка. Мисля, че и двете с теб сме доста над нея, че да й се връзваме.
Как се излага кифладжийката - явно не знаеш.Затова сега ще ти кажа да знаеш и друг път да не се излагаш като кифладжийка без кифли.Надявам се си попълни знанията в мозъчето.А колкото до Britzy едно време я правеха дар пиран тука и за тва си смени ника,ама си е пак същата така че....
Аз знам,че нищо не знам ,което е нещо.Но въпроса е ,защо ти се правиш на нещо,което не си и се излагаш по един адски не красив кифленски начин.Казвала съм го и друг път и ще го повторя - най- ми е смешно,когато някоя обикновена кифла - визирам теб ми се прави на кроасан!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако искаш може да си записваш и обещавам,че няма да те съдя за плагиатство ако ги използваш и ти или издадеш сборник!
4XCOKИ
*facepalm*
4XCOKИ
4XCOKИ
БлъдиМери какво се опитваш да покажеш, че знаш лафовете на цялото си село лии?
Като мъжки индивид, няма да отрека, че не бих хвърлил едно око, но да изпитам удоволствие от видяното... Даже може би бих го определил повече от любопитство с информативна цел (колко пропада поколението след моето) отколкото от пориви. Детски телца за педофилите, това е което може да се намери в Интернет. Друго си е да видя красиво момиче на моята възраст или 5 години над нея (аз съм на 20г. в момента). Тъжна история как се промениха идеалите и кое стана приоритет в живота на младите момичета от Източна Европа.