.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 150
    Блъдито, я, кажи какво вземаш, 'щото явно е добро...и си намери някого , да те изчука, молим ! ))))))))

пт-изказах се вече

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Блъдито, я, кажи какво вземаш, 'щото явно е добро...и си намери някого , да те изчука, молим ! ))))))))

пт-изказах се вече
    Хехехе имам си кой да ме чука.А за вземането е въпрос на гледна точка.

Не знам, не личи!? Одеве, беше питала дали аз съм същата гадна злобна и тн. кучка,ама май нещо си се пообъркала към кого да е въпросчето(дали не е трябвало да реторично. . .) За вземането няма как да е въпрос на гледна точка-или си закачена, или не ! Но това не ме интересува, просто лека ирония

ПП-споко, от пубертета е, и аз бях така на 16, хахахах. Темата за праскането и годините ти пък въобще няма да я повдигам-твое си решение... айде, цунки )
    Последно редактирано от ALetterFromTheSky : 10-19-2012 на 04:56

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    Вие що не си вдигате цирка в ЛС-тата...

Голям фен
    Щото едно времешните дето не можеха да се класират тук се върнаха сега и се правят на оборотни с нови никове и ръсят мозък насам натам за щяло и нещяло с една едничка презумция елате ме вижте ква съм як или къв съм пич!

хахаххахахаха, по себе си съдиш, налЕ ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Таман са им пораснали цици и са решили, че трябва да се похвалят с тях... кво лошо има

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Щото едно времешните дето не можеха да се класират тук се върнаха сега и се правят на оборотни с нови никове и ръсят мозък насам натам за щяло и нещяло с една едничка презумция елате ме вижте ква съм як или къв съм пич!
    Още ли развиваш теории? Ти друга работа нямаш ли си? Вземи млъкни вече, че направи темата тука на нищо. То и ние барабар с теб я осрахме тотално, обаче до такава степен си ми смешна, че просто не мога да не се включа.

ALetterFromTheSky - не й обръщай внимание, толкова вече има хронична липса на внимание, че чак се излага като кифладжийка. Мисля, че и двете с теб сме доста над нея, че да й се връзваме.

Голям фен
    Как се излага кифладжийката - явно не знаеш.Затова сега ще ти кажа да знаеш и друг път да не се излагаш като кифладжийка без кифли.Надявам се си попълни знанията в мозъчето.А колкото до Britzy едно време я правеха дар пиран тука и за тва си смени ника,ама си е пак същата така че....

Как се излага кифладжийката - явно не знаеш.Затова сега ще ти кажа да знаеш и друг път да не се излагаш като кифладжийка без кифли.Надявам се си попълни знанията в мозъчето.А колкото до Britzy едно време я правеха дар пиран тука и за тва си смени ника,ама си е пак същата така че....
    А колко много повече от теб знам си нямаш и най-малката идея. Така че замълчи най-добре.

Голям фен
    Аз знам,че нищо не знам ,което е нещо.Но въпроса е ,защо ти се правиш на нещо,което не си и се излагаш по един адски не красив кифленски начин.Казвала съм го и друг път и ще го повторя - най- ми е смешно,когато някоя обикновена кифла - визирам теб ми се прави на кроасан!

Мега фен
    Град
    <3
    Аз знам,че нищо не знам ,което е нещо.Но въпроса е ,защо ти се правиш на нещо,което не си и се излагаш по един адски не красив кифленски начин.Казвала съм го и друг път и ще го повторя - най- ми е смешно,когато някоя обикновена кифла - визирам теб ми се прави на кроасан!
    въй въй, че лафчИта знае Мери.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Аз май по-голямо клише от теб не съм виждала.
    Я ми дай дефиниция на кифла, като си толкова отворена.
    И интересно как знаеш, че се правя на нещо, което не съм, като хал хабер си нямаш каква съм? ..

Голям фен
    Ако искаш може да си записваш и обещавам,че няма да те съдя за плагиатство ако ги използваш и ти или издадеш сборник!

Мега фен
    Град
    <3
    Ако искаш може да си записваш и обещавам,че няма да те съдя за плагиатство ако ги използваш и ти или издадеш сборник!
    Е как бе, те са толкоЗ мъдри и нечувани, че ще е грехота да ги ползвам! ! !!!!! ! ! !! !!
    4XCOKИ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Аз май по-голямо клише от теб не съм виждала.
    Я ми дай дефиниция на кифла, като си толкова отворена.
    И интересно как знаеш, че се правя на нещо, което не съм, като хал хабер си нямаш каква съм? ..
    Давам ти веднага - обикновена кифла е тестено изделие със сладка или солена плънка;кроасан е пак но от многолистно тесто и много по качествена.
    Та жалко е,че наистина нищо не знаеш,щом не можа да си интерпретираш едно сравнение ...

Мега фен
    Град
    <3
    *facepalm*
    4XCOKИ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    *facepalm*
    Жалко,че няма емотикона нали ...Много писане му удряш.

Мега фен
    Град
    <3
    Жалко,че няма емотикона нали ...Много писане му удряш.
    Жалко, да.
    Оставам без думи при наличието на кухата ти особа. <3
    (Извинявам се, не исках да съм толкова директна, но ме мързи да се обяснявам.)
    4XCOKИ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Жалко, да.
    Оставам без думи при наличието на кухата ти особа. <3
    (Извинявам се, не исках да съм толкова директна, но ме мързи да се обяснявам.)
    Присмял се хърбел на щърбел!Ама споко де знаеш,че чувствата ни са взаимни ,въпреки,че нямаш елементарно възпитание и знаеш много добре за какво говоря - казвам го за да не вземеш сега да ми с еправиш на ощипана девица.

БлъдиМери какво се опитваш да покажеш, че знаш лафовете на цялото си село лии?

Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    БлъдиМери какво се опитваш да покажеш, че знаш лафовете на цялото си село лии?
    По-скоро се опитва да ни покаже, че може да засенчи целия форум с простотията и ограничеността си.
    Чудно ми е кога ли ще отнесе бан.

Лудите се изявяват при наличие на внимание

Banned Фен
    Като мъжки индивид, няма да отрека, че не бих хвърлил едно око, но да изпитам удоволствие от видяното... Даже може би бих го определил повече от любопитство с информативна цел (колко пропада поколението след моето) отколкото от пориви. Детски телца за педофилите, това е което може да се намери в Интернет. Друго си е да видя красиво момиче на моята възраст или 5 години над нея (аз съм на 20г. в момента). Тъжна история как се промениха идеалите и кое стана приоритет в живота на младите момичета от Източна Европа.

Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Като мъжки индивид, няма да отрека, че не бих хвърлил едно око, но да изпитам удоволствие от видяното... Даже може би бих го определил повече от любопитство с информативна цел (колко пропада поколението след моето) отколкото от пориви. Детски телца за педофилите, това е което може да се намери в Интернет. Друго си е да видя красиво момиче на моята възраст или 5 години над нея (аз съм на 20г. в момента). Тъжна история как се промениха идеалите и кое стана приоритет в живота на младите момичета от Източна Европа.
    По-прав си от Слави Трифонов седнал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си