- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи пикли ..
Tutorial на български е урок.
Недей залага на себе си ти си аутсайдер.Само се набутваш
Момче, не си ми на нивото - Off is the general direction I want you to fuck.
Аз съм на 14 и съм много възмутена от момичетата на моята възраст. Някой от тях са ми приятелки и съм им обяснявала много пъти, че не е правилно и какво ли още не. Те предпочитат да се снимат голи и да ходят по дискотеки с рокли които едвам прикриват половината от седалищните им части. Аз също използвам сайтове в които могат да се качват снимки, също ходя на дискотека с тях, но тялото ми е прикрито. Намирам го за гнусно и жалко.. въобразяват си какво ли не само защото чичковците обичат да зяпат такива неща.. Да вярно е че няма да се вразумят, те се намират за скъпи, популярни... но за жалост не виждат реалността и не виждат че са известни като "курвите безплатни".
Така не е рапирал и килата скоро.
Та по темата:
Кажи ми ти можеш ли да кажеш на КОН, че не е яко да се сере на магистралата? НЕ, не можеш. Може ама няма да те разбере. Еми тея твоите приятелки са същите индивиди. Барабар с късите полички ще ги закарам на границата БГ/ Македония и на челата им ще напиша БЪЛГАРКИСлед 2 дни ще си обличат рокли по-дълги от тези на бабите им, be sure!
Смешни са,страдат от липса на внимание..Мислят си,че ако се снимат голи ще събират повече харесвания и ще бъдат известни...![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аха, видЕх къде си повтарял това за очилата... ами добре, радвам се за баба ти... нещо искаш да се заяждаш май ми се струва, ама нема ти мине номера.. въобще не ме ебе, да си го кажем направо!![]()
И защото не ти пука и си си 100%-ов hipster ALetterFromTheSky, смени аватара...
Да, защото така искам, а не защото съм се засегнала от некъв там, аре чезни вече, какво си се вкопчил за мене?!