.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

коса и нокти

Хей, съфорумници (по-скоро съфорумнички :Д ) абе искам да ви питам за мнението ви за витамините за коса и нокти, щото ноктите ми се делят, а косата за няма и месец след подстригване пак е нацъфтяла и мисля да си взема някви витамини ама те на са 1 и 2 марки. та да ми кажете ако някоя е пробвала определена марка и дали е доволна. Мерси предварително

За коса мога да ти кажа. От няколко месеца използвам шампоан,балсам и маска за коса от серията на българска роза (всичко излиза около 15лв.). Косата расте по-бързо,става по-здрава и цъфти много по-малко.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пробвай да пиеш бирена мая или Геритамин Нео.На мен не ми помогнаха, но много хора са доволни от тях.Не знам на мен нещо ли ми има ... Също така пий много вода, яж повече плодове и зеленчуци.Използвай преса възможно най - рядко и съм сигурна, че ще забележиш промяна в косата си.За цъфтежа може да слагаш и масло от пшеница, арганово масло или кристали.

Аз съм ползвала Фитовал. Той помага много за косопад и като цяло за подсилване на косата. Има капсули и шампоан. Шампоана не е кой знае какво, но капсулите мен лично ме спасиха да имам коса на главата си в момента.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на besso
    Момче съм и съм пил няколко пъти Цинк-Калций-Магнезий защото спортувам и забелязах, че от това ноктите ми ставаха много твърди. За косата нямам наблюдения.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Геритамин нео.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си