- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Това цикъл ли е?
Искам да ви попитам дали ми е дошло. Значи в събота имах нещо кафяво по бельото. Сложих си една превръзка и на вечерта беше цялата кафява. В неделя почти нямах нищо. Вчера пак имах това кафяво нещо. Днес пак го имах, само че тъмно червено, чак кафенееше. Смисъл аз съм на 12, почти 13 и досега нямах никакъв цикъл. Това значи ли, че вече имам?
Мхм, само дето още не е баш истински цикъл.
Честито. Туко що навлезе по шибания път, обсипан със стъкла, без обуща. Похвали се на своите приятелки, които още не са достигнали червения бряг.
Значи имам, така ли?
Да, това значи, че ще ти дойде истинския цикъл след 1-2 дена.Само първия път е така, спокойно.Честито.
Мерси.![]()
Последно редактирано от iwwi99 : 10-30-2012 на 16:05
^Де да беше за честито и смях.Пф.
Добре, сега ми остава въпроса как да кажа на майка ми? Може да ви прозвучи тъпо, но съм най-срамежливото същество на планетата.Без изречения от сорта 'Мамо, дойде ми'. Не, не мога така. Как да и го кажа така мааалко по завъртяно?
![]()
аха честито и ако това ще те успокои аз не казах на мама, когато ми дойде и мен ме беше срам и си го запазих в тайна ;дд...та тя и до днес не е научила от мен, но съм сигурна че знае..=)
а иначе просто й кажи и тя е минала по същия път..
Няма начин. Трябва да и кажа, но как по завъртяно?
Защо трябва да и кажеш?
И, хем не можеш да не и кажеш, хем трябва да и кажеш, ама да е по-завъртяно. Е, хем боли, хем сърби. Или казваш в прав текст, или изобщо не казваш.
Дошло ти е, после ще ти стане червено. Кажи на майка си в прав текст. И тя е жена, минала е през това, споко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
боже.. точно детска история ... на мен ми дойде на 11 баба ми беше при мен и ми каза какво да правя... майка ми сама се сети и на следващия месец просто и казах купи ми превръзки.. от какво има да те е срам не знам .. и нда.. това не ти е точно цикъла.. при някой даже така им идва после прескача 1-2 месеца после им идва на др. дата пак по същия начин и т.н. ... и като стане нормално идва другия момент - нормализирането по отношение на датата,което при някой жени продължава няколко години.. така че за да няма ненаучени неща кажи на майка си и толкова
И на мен така ми се струва.
Дошло ти е, просто при някои момичета първия път е такъв. При мен беше същата ситуация.
На мен си ми беше нормално червено, но може би е мензиса ти, мхм...
КАто не можеш да й кажеш се прави на луда и сменяй всеки месец кървясалите чаршафи рано сутрин от срам и за да не те разбере... защото надали ще се научиш от раз да слагаш добре превръзки, те ще пропускат, а докато спиш е тотален кошмар и тн... но не й казвай-видишш ли, случайно би ти помогнала и обяснила някои неща.... няма да те изяде , или да ти се разбучи... а-ман
Дошло ти е.Първите няколко пъти е леко кафяво, така че е нормално.Просто и кажи, няма нищо срамно.
Не си направила нищо лошо, че да те е срам от майка ти.
Отиваш и и казваш направо-това е.