- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение ?
Здравейте ! Рядко пиша в такива сайтове , но съм много объркана ..
Става на въпрос за едно момче,което е от моето училище .. От миналата година ми привлече вниманието и чрез една приятелка разбрах как му е фейсбука и тн .. Преди около седмица му писах,писахме си доста и на следващия ден в училище ме поздрави и ми се усмихна .. Оттам всеки ден му пиша , той се интересува как съм,какво правя и т.н , всеки път,когато се засечем ми се усмихва и ме гледа сякаш иска нещо да ми каже , но сякаш няма смелост.И сме просто на усмивки и в чат . Странно е как в чата можем всичко да си кажем , а на живо и дума не обелваме .. Мислех днес да го заговоря , но в момента , в който тръгнах да го питам примерно 'какво става' дъха ми спря и просто не можах , не събрах смелост , а принципно не съм такава . Не съм човек,който се притеснява да общува и не съм срамежлива . Просто не знам какво ми става .. Наскоро си говорихме по gsm-a , но пак на живо-нищо .. А мен ме е страх да не би да му досаждам , защото всеки път аз му пиша първа и тн , даже му намекнах как се чувствам , но той отвърна ,че му е много приятно да си пише с мен .. Писали сме си адски много до сега и знаем много неща един за друг , но имам чувството,че така може да му загубя интереса (или вече да съм го загубила).
Какво мислите : пада ли си по мен и как мога да му задържа интереса , какво да направя ?![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...