- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение ?
Ти така ли сваляш момченца ?Като излезете (предполагам xD) просто хвани някоя тема как си го видяла да играе футбол примерно и е изглеждал много готин с екипа или нещо такова, абе да го накараш той да говори, а не само ти. Така ще завържете разговор и от тема на тема ще стигнете до нещо (If u know what I mean)
Добре ми се получи. Наденах ти го в крайна сметка. Поне си научил нещо. Като минеш към светлата страна (тъй, де - активната) тамън ще знаеш какво да правиш.
Уф...доскуча ми. Ще ме извиняваш за неадекватното поведение.
Исках само да ти кажа, че се чувствам морално задължен да те уведомя, че аз съм твоят баща.
Ех, авторке кога и моите истории бяха като твоите...Късмет!
![]()
Ей, путки майни, оспамихте темата на момичето.
Иначе щом е толкова безинициативен значи или те харесва много, или няма интерес изобщо. Но според мен ако имаше липса на интерес от негова страна до сега щеше да си я усетила, пък и щом се е съгласил да излезете, нещата ми клонят към първият вариант, ама дано съм прав![]()
Благодаря ви за мненията и ви моля да прекратите спама !
С него се разбрахме да му звънна днес и да видим дали ще сме свободни и двамата , та след малко ще му звънна !
Довечера ще пиша да кажа какво е станало :*
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
ММмного сладка историйка мм с лек вкус на ягода.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Може би няма да се получи , щяхме да се видим вчера , но той ми каза,че ще е с още некви негови приятели и ще е адски далече от моя квартал и просто аз докато отида , щеше да стане време да се връщам .. и си викам няма да му правя евалата и да му търча след гъза , само защото на него там му е удобно .. просто не се беше съобразил .. много тъпо постъпи , вярно ,че ме покани да отида там , но можеше да се съобрази поне малко ..
Какво да правя ? Да се откажа ли ? Има ли смисъл да се занимавам с него , като виждам , явно няма достатъчно голямо желание да се видим .. Ако ме харесва , може би щеше да стоят по друг начин нещата .. Вие как мислите ?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Real Life > Virtual Life тфа е ключа.
damnТой тоя ше излезе голям тъпанар
sorry
"Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"
Видях го днес .. Направих се ,че не го отразявам , но той ме извика като каза " ейй " и аз се обърнах , той ми се усмихна и ме пита ' какво става ' , отг. му "нищо " и си продължих напред ..
Странен ми е ...
Всички момчета/мъже сме различни индивидиВиж дали излиза с други момичета, (а щом му имаш фейсбука може и в нета ;д) трябва да си сигурна, че ти не си му в графа "приятели", щото влезеш ли там..
Има и друг вариант, просто да те използва, но не вярвам да е чак такъв смешник....
Ок, аз съм до тука. Направих някакви опити да ти помогна, (колежките) също : )
GL & HF
"Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"
Благодаря много !
Иначе вчера ми звънна , но се оказа,че бил объркал номера ... интересно ..![]()
Е не знам ... ще видим какво ще стане ... решила съм,че тия дни ще го отбягвам ......![]()
Той вчера ми эвъня да ме чуе ;dd може и да се получат нещата ....