.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на ranieri
    Имаш ЛС mirorforse

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ок, а ако не те помислим за смахната, ще ни цунниш ли по веднъж.

а Доктор Сатан може да го цуниш само по бузата, че май е по-притеснителничък.
    така ли е бе докторе............... хихихи

Defender спри се с тъпия пубертетски хумор. Има си цял раздел с младши курветини жадни за внимание. Като си толкова на зор, отивай там. И не ме намесвай в олигофрениите си.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Аз лично искам да те разцелувам страстно ;д хахаха а тея рок еди кво си някой ден защото мен няма да ме убият ще ги пъхна в двигателите на тези самолети

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Да Защитнико ти не си срамежлив биеш ли биеш...

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Аз лично искам да те разцелувам страстно ;д хахаха а тея рок еди кво си някой ден защото мен няма да ме убият ще ги пъхна в двигателите на тези самолети
    So cute
    Само не разбрах кой ще целуваш - defender или доктора
    Иначе доста хора сигурно им мислят злото на тея Рокшилдови и там другите фамилии. :/

тебе тебе да целувам да не съм гей ;д

aww много мило направо не знам какво да ти отговоря

П.П. Чакам още мнения по въпроса.И негативните ги приемам
    Последно редактирано от mirorforse : 10-19-2012 на 15:44

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Авторката да не живее край летище
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Не авторката живее край Мол Не се интересувам единствено от себе си. Т'ва става не само около нас, или в София. Ама няма да започвам пак да обяснявам. Темата беше направена и е написано КАКВО мислите за това явление.. а не къде и к'во прави лудата авторка.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Наблюдавам това явление вече втори месец. Всеки път след като пръскат, става необичайно топло за сезона. Смятам, че контролират климатичните условия по този начин. Всъщност какво е официалното обяснение за тези следи ?

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Чела съм по темата и какво друго да мисля освен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Тровят ни това е
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Тези конспиративни теории стават от абсурдни по-абсурдни, вие смятате ли, че строго-секретни програми на САЩ,Русия,Северна Корея или някоя военно развита държава ще остави информация за действията и да излезе в интернет, да не говорим за това, че дори изобщо не прикриват въпрносните си действия.

Дори да пренебрегнете самата статистическа вероятност това да е вярно, помислете логически, защо тези дейности ще за концентрирани в бизнес центрове където хората които ръководят това се намират, явно според вашите разсъждения организаторите на подобни действия изпитват садистично удоволствие да се тровят сами.

...Илюминатите са виновни за това, сигурен съм!А не, всъщност са евреите...Да Евреите са!

Мега фен
    днес случайно попаднах на това видео, но е на английски без превод:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mEfJO0-cTis

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си