.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 289

Cool Тендеции при лаковете или какво обичате да носите :)

Мисля че темата ще допадне на женското съсловие във форума. Предлагам тук всеки да поства снимки на това което си прави, на новите си продибивки, на новите колекции и на всичко свързано с лаковете. Споделяйте и се радвайте. Не видях друга такава тема Предлагам по осмотрение дали на администраторите или модераторите нямам идея каква е йерархията тук, но ако желаят да я направят важна enjoy girls

нещо и от мен
    Последно редактирано от Fantomche : 02-13-2012 на 18:53 Причина: правописна грешка

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    I'm beautiful in my way....

Ммм първият лак е страхотен ..ИСКАМ ГОО!!

sashinkaa има го в веригите магазини dm в софия
    Daq96 с магнитен ти правила ли си си звездички аз не знам как се правят, шще съм ти благодарна да споделиш

Ето и всички мой придобивки ...сега като ги снимах че аз имам 2 цвята и супер много нюанси от тях ..трямва ми нещо ново. Давайте идеи
    <---тук най крайния е бензинов като го нанеса ще постна снимки а предпоследния от другата страна е магнитен
    <--- тук последния е много хубав заздравител на мис спорти
    <--- тези двата са особенни, жълтия го преразредих сега е твъъърде течен ... а черния е подарък от съквартиранта на гаджето ми .Трябвало му за лаптопа и ми го даде неползван

Розовичките за многооо сладки

Banned Мега фен
    може ли още 1вата снимка изобщо в темата..т.е. на авторката номерчето ?

Fuckkk13 не разбрах какво имаш предвид ?

Цитирай Първоначално написано от sashunkaa Виж мнението
    Розовичките за многооо сладки
    Оказа се че имам скрит афинитет към този цвят дрехи сега и лакове се наложи да имам. А тези цветове който са показани са само в стаята ми в общежитието ми в родния ми град имам още. A ти sashunkaa Защо не постнеш нещо твое. Може да се прикачват и снимки на лакове който искаме

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Мисля,че иска да знае номерчето на лака ;д ...и аз искам,много ми харесва.

Веднага казвам и давам инструкции от къде да го закупите Strawberry88 качи нещо което искаш имаш или просто те кефи
    Номерчето е 78 blue addicted от dm в софия може да го закупите. Марката е много яка аз съм им голяма фенка на козметиката essence

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ТЕНДЕНЦИИ, за Бога!
    Интересни и оригинални има,но си оправете заглавието ,моля!
    maDamn

промених го и още седи така...а грешката е била неволна

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ауу, как си го направила онова с розовия, блестящ лак на първата снимка?? Обичам, обичам, обичаммм <3
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Ауу, как си го направила онова с розовия, блестящ лак на първата снимка?? Обичам, обичам, обичаммм <3
    С гъбичка .... мога да ти направа тези дни титориал ако искаш 4 цвята направих преливка и ги покрих с блестящ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    туториъл се казва
    а лаковете напоследък ме отвращават, даже ще си продам моите или ще ги подаря на някоя приятелка..
    ноктите са ми изчистени, само с прозрачен лак да не се цепят и така..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

блууди всеки си има предпочитания. Това което ще направиш е добре за тях (ноктите ти ) . А относно англйиската дума аз така и знам произношението може да съм в грешка. Мерси все пак за поправката

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Да, ще те помоля, ако не те затруднява, да направиш тези дни tutorial (както си му е думата...). А иначе, кои са ти любимите марки за лакове, кои използваш най-често?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Ами попринцип не гледам марки ... поне не ми е направило впечатление. Но на Импала ми харесват някак си много яко седят као матови ...нищо че не издържат, а също така и есенс ..много яки цветове имат. За клипчето няма проблем следващия път като сменям лака ..тоест тея дни пак бях замислила такава идея само че в синьо а на теб ..качи твойте любими цветове или какви искаш... някакви твой творения като маникюри. Ще ми е интересно

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Имам адски много лакове, може би към сто и няколко, не съм ги броила скоро. Утре на дневна светлина ще ги снимам и ще покажа. Иначе най-много нося всякакви нюанси на синьото и лилавото, напоследък слагам и бледо розово. Френски маникюр си правя рядко, защото бялата част на ноктите ми е много голяма и не ми харесва как стои...
    Ето няколко неща от мен:
    http://i43.tinypic.com/20pyjia.jpg Съжалявам, че не е на фокус.
    http://i41.tinypic.com/23u3dag.jpg
    http://i40.tinypic.com/2z65mkp.jpg
    Знам, че не са идеални, но още съм начинаеща.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Mного ме радват особено първия ..мисля че иаммедно тефтерче с това същество. А аз уж уча рисуване и с рисуването по ноктите никак ме няма ...утре си купувам лот от 12 лака за рисуване и почва мазането ще документирам

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Надявам се темичката да има успех.Обожавам лакове. Вече от почти година се лакирам всеки ден,като не ми коства почти никакво време,защото си купих изсушител машинка.

Леле ти си се усъваршенствала браво но не е ли вредно всеки ден да сменяш лака ? Аз днес, направо на далавера за 11 лв ще си взема 12 лака за рисуване и 2 лв за комплектче с печатчета и за 5 лв още 5 плочки.... Довечера ще снимам. А ти качи маникюрите които си твориш. Ще ми е интересно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си