- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не разбирам нищо по счетоводство..
Съчувствайте ми.. скоро няма да си оправя 3ката.![]()
имах 7 двойки по счетоводство ... и го научих :д ще го научиш и ти
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
То па е срамота да имаш 3-ка по счетоводство. Сега ако ми кажеш, че учиш задължения, заеми, РС и такива глупости с тая тройка по-добре да се самозапалиш.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Кой клас си?
В 12 клас имах 3 вида счетоводство, едно от които и с практика?! Събираха ми се и по 4 часа на ден, един след друг.
Найс,а?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
10ти клас съм.. за сега сме взели уроците за стопанска отчетност, отчетни измерители и за активите и пасивите.. за активите и пасивите го схващам горе долу, то и тва ме спаси от двойката на теста. Ся сме на същност на стопанските операции, което горе-долу схващам.И все пак ако сменят г-жата може и да науча нещо.
![]()
Последно редактирано от ilovedeath : 10-19-2012 на 13:23
Еми, ще те разочаровам, ама щом не схващаш най-лесното .. ти е спукана работата нагоре ...
каква специалност си? :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ти да не би случайно да учиш в тбг? Както и да е..
Бих могла да ти помогна, не защото видиш ли съм големия специалист, ами просто си разбирам и не ми е трудно..(все още не ми е станало трудно)... Аз съм 11 клас, но пък почнах тази година счетоводство, така че сме на едно ниво... И трябва да споделя, че нещата които казваш изобщо не са трудни, просто си очевидно си попаднал на кофти госпожа...Ако имаш нужда от нещо, драскай![]()
Едва ли визираше точно тоя тип тройки :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Аз чак след като отговорих се усетих, ама айде да си кажа..![]()
Тройки по математика - добре дошли.
Тройки по литература - никога!
И 3 е добра оценка.. нали не е 2, радвай се там
Аз не мога да ти помогна, не уча нищо подобно (даже малко се радвам), но пък мога да ти съчувствам! ^__![]()
*сън*