Разбрах че има някакви шампоани, които ти оцветяват косата и след определен брой измивания пада. Искам да си сменя цвета на косата, но не знам какъв точно ще ми отива, тъй като аз съм с по-тъмна кожа. И марки на такива шампоани не знам. Та за това се питах дали можете да ми препоръчате цвят или марка и да ми кажете малко по-подробно как става всичко
Аз ползвах преди 4-5 години един, марка не мога да ти кажа, беше с къна (но то май всички оцветяващи са с къна?). Косата ми е по-тъмна от твоята и исках да си я направя черна. Не знам сега какви такива шампоани има и колко са качествени, но останах адски разочарована от този, който аз ползвах - не ми хвана по цялата коса и стана на по-тъмни петна.. Не се забелязваше много, де, но пак не си беше красиво. По-добре недей ползва такъв.
Аз съм с червения шампоан на Марион ). Трябва да внимаваш как си го слагаш, защото можеш да си оцветиш и кожата, а след това се мие трудно и стои грозно, или така да се намацаш, че половината ти коса да не хване. И тази възможност я има ;D Червеното държи около 6 измивания, след това остава оттенък, но оттенъка стои за дооста дълго време. Косата ми преди около месец, сега отново е червена, но тогава се получи добре, като се има предивд, че това вече е на някъде 3тото измиване https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...88383994_n.jpg