.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Свърших в нея.. !

Историята е следната, правихме секс с презерватив, свърших в нея, след което се оказа че презервативът е бил скъсан ..
    та въпроса ми е има ли възможност от забременяване при положение, че денят в който трябва да бъде в цикъл е утре, тоест е била в овулация преди 10 дни.. притесняваме се много .. ако има някой, който е патил или е по - компетентен, моля да пише : (

Banned Мега фен
    не мисля,че е станало нещо,но винаги има шанс... а кога точно усетихте че е скъсан ? и всичко ли е отишло в нея ? не че има много значение,но все пак

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и всичко ли е отишло в нея ? не че има много значение,но все пак
    вЕрно няма
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не, аз като се усетих че свършвам до изкарах от нея но все пак има вероятност да е попаднало нещо, но 100 % че не всичко повечето изтече в презерватива и все пак.. утре трябва да е в цикъл .. а ако не и дойде, а ако и закъснее.. дано нищо не е станало, че сме на по 19 години ..

каква марка беше презерватива "стани баща"? :Д :Д
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Няма презервативи "стани баща"... всеки презерватив е качествен, стига да е поставен като хората .. Оф, аман от такива коментари...
    Щом утре трябва да и дойде силно ме съмнява да е станало нещо... редовен ли и е цикълът по принцип ?

Ами по принцип е 25 дни, но е имало месеци, в който е закъснявал.. по нейните сметки утре трябва да и дойде, но има вероятност и да закъснее няколко дни, в овулация е била на 9 - 10 този месец, по принцип винаги правим правилно протектиран секс.. Това ми се случва за първи път.. относно около дните, в които е в овулация не правим секс. Имало е месеци и закъснява с по 7 8 дни .. имало е и когато подранява с един, два дена.. вероятността да е станало нещо е минимална нали?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако цикъла и е редовен,овулацията ще е точна. Следователно , в дните преди менструация няма да забременее. Пък и щом не си сигурен,дали си свършил в нея, не рискувайте с хапове.
    +Научете се как се слагат презервативи,за да нямате проблеми със скъсвания, изхлузвания и тн.
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Споко, щом утре и идва значи е далеч т овулация и описни дни. А щом като си свършвал, си го изкарал от нея преди това, нямаш ядове.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Дам и аз не мисля, че има от какво да се притесняваш толкова

Благодаря за обективните мнения на всички ви .. само дано месеца не е от тези гадни месеци с дългите закъснения защото ще се психясаме, грешката сигурно е моя, неправилно сложен презерватив, това ще да е!Сега остава само да чакаме, ще се вслушам в съветите на повечето и няма да прибягваме до хапове само дано всичко е окей!Ако е попаднало нещо в нея то ще да е капка две само в началото докато не го извадих, но количеството няма значение, когато говорим за такова нещо белята става и от малко..

Айде пиши, като й дойде ;п

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Banned Фен
    И така деца завършва историята за това "Как са се появили децата в детските домове."

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    вЕрно няма
    Цитирай Първоначално написано от misterianboy Виж мнението
    Не, аз като се усетих че свършвам до изкарах от нея но все пак има вероятност да е попаднало нещо, но 100 % че не всичко повечето изтече в презерватива и все пак.. утре трябва да е в цикъл .. а ако не и дойде, а ако и закъснее.. дано нищо не е станало, че сме на по 19 години ..
    ето че все пак има

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И аз не мисля, че е станал гаф.
    Но за съжаление ми изглежда много вероятно, ако тя се е панирала много - да й закъснее... и съвсем да се панирате.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Няма презервативи "стани баща"... всеки презерватив е качествен, стига да е поставен като хората
    И аз тъй виках докато дюрекса не ми се скъса в ръцете инстант... 0_0

Повече от фен
    Бебенце , ще си имате ! . Количката от мен !

Според мен няма от какво да се опасявате, явно не е била в овулация. Научете се как се поставят презервативи за да ви е мирна главата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си