.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен
    Аз лично бих си поиграла с него..Остави го да хлътне малко, и после го питай дали прителката му знае..:Д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от soinlove Виж мнението
    Ох сигурно ще бъде сурово осъдена от някои читатели, но дали ми пука е съвсем друга тема.Много мразя историите за жени , които се месят във връзката на двойка, но сега май аз съм тази жена.
    Естествено че ти пука каквото и да говориш,защото си изправена пред избор,но се надяваш по-скоро да ти кажем да си правиш каквото дойде без да се съобразяваш с никой.
    По скоро мразиш тези жени,който се месят в ТВОЯТА връзка и тази на приятелките ти,а не всички и това го доказва.

Цитирай Първоначално написано от soinlove Виж мнението
    Или, при следващата свалка да го попитам" А приятелката ти знае ли , че сваляш момичета по време на спаринг."
    В противен случай този секс ще стане и още и още и още и ще има ама аз колко съм объркана и как ме излъгаха и добре дошла в егоистичният свят на Златките без скруполи влюбващи се в омъжени мъже,защото лъхали на секс пък и те били много по-добри от жените им.Трябвало да си гледат собственото щастие.
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-20-2012 на 08:12
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз също не разбрах защо си пуснала темата-така или иначе си решила, че ще се изчукаш с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си