Мразила съм такива ситуации.Сега съм героиня в такава
Ох сигурно ще бъде сурово осъдена от някои читатели, но дали ми пука е съвсем друга тема.Много мразя историите за жени , които се месят във връзката на двойка, но сега май аз съм тази жена.
Запознахме се в на един от часовете по спорт в университета.На кратко спаринг партньори сме.Закачки, подхилвания, прибираме се заедно и тн.Никой и дума не обелва за статуса си като необвързан или обвързан.Решавам, че шегите му са достатъчно смели и че човек , който ти казва : Продължавай да ме дереш, обичам да ме дерат, някак си е твърде неприемливо за такъв, който си има приятелка, както и ред други изцепки.Накрая ми иска номера, "Ретро", мисля си аз, докато не започват да ми работят мозъчните чакри."Фейсбук нямаш ли?- Имам, ама влизам рядко." Червена лампичка ми светва в главата- така казвам аз когато не искам никой да ми досажда във фейсбук. Премълчавам.Вървим- той ми обяснява колко хубаво готви и как ще спра да бъда вегетарианка в мига в който му отида на гости и ми приготви от специалните си пържоли."Кога ще ми сготвиш".. "Ъъъ нямам много време..", а в същия момент "Хайде да излезем някой път, дай си номера".Нямаш време да ми сготвиш, но имаш време да излезем? Премълчавам. И се прибирам вкъщи.След двудневно упорито ровене във фейсбук го намирам. Не под същото име, но с обилно количество негови снимки.Естествено- обвързан.От 4 години.Момичето е под всякаква критика, но то не е виновно.Проследявайки постовете му , работите ми се изясняват.За две седмици , той не намери време дори за момент да вметне , че си има приятелка. "Бях на море с компания" е добре прикритото" Бях с приятелката ми на море". "Готвя добре"= "Готвя добре за приятелката ми".
Абе лъжа ли се или ако имаш връзка от толкова време все намираш начин да го вметнеш в разговора?
Тъй - въпросът какво да правя, като го видя пак на спорта. Да се държа така сякаш не знам, че си има приятелка и да продължаваме смело с флирта, пък докъдето стигнем? Или, при следващата свалка да го попитам" А приятелката ти знае ли , че сваляш момичета по време на спаринг." И най-тъпото.. Изигра ме , въпреки, че е една година по-малък от мен.
Да се оттегля ли или да го карам на принципа "какво съм й виновна, че съм по-добра".
От него не искам връзка - ако това ме питате.Може да се позабавляваме, но не искам по никакъв начин да им развалям взаимоотношенията, не искам да ме занимават с тая работа. Та.. не съм правила такова нещо до сега, но всичко в това момче крещи "СЕКС" .. Та - да бъда или да не бъда.. втората жена?