.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив

Грим (face paint)

Скоро идва Хелуин и с една приятелка сме решили да изпробваме това така наречено face paint ( за ето това става въпрос - http://prikachi.com/images/659/5394659Y.jpg , http://prikachi.com/images/660/5394660M.jpg ) Проблема е, че си нямаме идея с какво точно се прави и от къде можем да си го купим. Някой да знае с какъв грим или там какво е става и от къде в Пловдив можем са го купим?
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мисля че е като боята, която използват клоуните, но от къде точно се купува никаква идея.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Да и аз мислех, че може да е някаква боя но.. не знам нито как точно се нарича, нито къде може да има..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Той си тръгва.

gummy bears
    В.

[color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на fizzyg
    http://www.youtube.com/watch?v=2eAg5...eature=g-all-u
    Би трябвало да ти е от полза

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Благодаря много, мисля, че тези неща ще ми свършат работа ^^

Той си тръгва.

gummy bears
    В.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Моля

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мисля, че в "На Тъмно" има такива бои.

В 101 балона има!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми