Като човек, вманиачил се в стегнатия корем ще ти кажа как се стекоха обстоятелствата при мен. От началото на тая година почнах да правя доста коремни преси. Май месец го отделих само на фитнес и коремни преси и други упражнения. Е хубаво де, получи се. Имах дори леко изразени плочки, стегнат корем, без всякакво наличие на паласки и други неприятни неща. Обаче заминах да работя три месеца на морето. Хранителния ми режим тотално се промени, нямах време за абсолютно нищо. Да не говорим, че една коремна преса не направих и всичко се прецака. Качих 4кг, корема ми се отпусна и сега пак се мъча да върна предишната форма. Просто веднъж спреш ли, край. Мускулите трябва да се тренират непрекъснато. Иначе ще останеш с грозно отпуснат корем от плочките после. А на такива съм се нагледала. И няма как без хранителен режим - спираш сладко, тестено, газирано, пържено, много мазно и пиеш мнооого вода. За мен това е доста трудно предвид факта колко много обичам шоколад, но все пак се опитвам да влизам в някакви граници. И в никакъв случай не се натоварвай супер много. Прави примерно 200 коремни - различни видове обаче на серии през ден, не всеки ден! И ако решиш да се подложиш на всичко това, не се отказвай, че ще стане по-зле. Съветът ми е да изчакаш поне докато станеш на 16,17. Наистина както казаха и преди мен, тялото ти в момента се развива и не е хубаво да го подлагаш на подобен тип натоварване. Можеш да тичаш - това много стяга и корема и краката и всичко.