- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно момиче
Привет.Знам,че има много такива теми-прочел съм ги,но така и не ми помогнаха особено.
Има едно момиче от съседния клас което много харесвам,но не се познаваме.Нямаме общи познати.Тя е мълчалива и няма много приятели.Въпроса ми е как да с запознаем.Знам,че ще започнете с "едно "здравей" ще свърши работа"- да и аз го знам,проблема ми е след това здравей,защото принципно съм срамежлив.Не знам с какво да завържа разговор по нататък,а не искам да седим,да се гледаме и да мълчим.
на 15 съм ако е от значение
За какво ли може да си говорите като сте от ЕДНО И СЪЩО УЧИЛИЩЕ.
интересно какво ли ОБЩО имате помежду си.
w0sh.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Импровизирай.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Питай я нещо свързано с училището...за някой учител,ученик,кви оценки има при еди кой си, харесва ли дадена госпожа,харесва ли т'ва училище...теб харесва ли теабе теми за разговор колкото искаш! Импровизирай.
Защо толкова трябва да го мислиш? Просто кажи каквото ти дойде, то ако трябва да стане нещо, ще стане... но очаквай и обратното. Какъв е смисълът да ти кажем нещо, което едва ли ще използваш? Дори не вярвам, че ще я заговориш, защото ако беше решил да го направиш, щеше. Приятелю, животът е твой, не прави грешки заради чужди решения, заради които ще съжаляваш. Изправи глава, погледни напред и с бавни крачки се отправи към целта. Успех!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Обсъждайте учители. Питай я кой й е любимия предмет. Говорете за гадните домашни. Започни с училище, защото това е общото м/у вас. След това, когато трябва вече да сте се отпуснали, се опитай да я опознаеш. Покажи интерес към момичето. Не й се хвърляй веднага.
^^^
Бургас <3
Щом е от съседния клас,изчакай когато ще правите контролна и ако първо нейния клас прави контролна,като я видиш просто я попитай "какви въпроси имаше,може ли да ми кажеш" ,след което ако ти имаш тест,а след това-тя,и момичето ще те пита и така ;дуспех.
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн