.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Kak da postypq?

Kak da postypq?

Zdraveite! Kazvam se Mariela i sym v 11 klas .. Minalata godina hodih s edno momche ot sysedniq klas,bqhme v edna kompaniq predi tova,izlizahme zaedno ii na edno ot porednite sybiraniq prosto se celunahme.Sled tova hodihme 2 meseca i toi skysa s men zaradi pylnata dreboliq (razvikah mu se,poneje ne mi kaza v poslednata minuta,che izliza). Ne bqhme pravili sex,dokato ne se razdelihme ..sled tova go pravihme nqkolko pyti i uj i dvamata bqhme dovolni,no lqtnata vakanciq pochti ne se vijdahme,zashtoto az ne bqh v Bulgariq prez po-golqmata chast. Prez lqtoto se zanimavah s drugo momche i toi e razbral.. Sega veche sme na uchilishte otnovo vsichki zaedno,no vsichko e korenno razlichno. Toi pochti ne mi govori,strani ot men..pokrai nego i ostanalite momcheta. No na men vse oshte mi e trypka i hem iskam da si opravim priqtelskite otnosheniq,hem i da sym s nego pak .. Kakvo da napravq i kak da razbera dali toi vse oshte iska neshto,no bez da mu se natqgam sama ? ))

Мега фен
    Град
    <3
    Като за начало пиши на кирилица.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си