.
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Threaded View

Как да си помогна?

здравейте! Отново се обръщам към вас. В момента излизам с едно момче. Той се държи много добре с мен, това, което засега ми е показал като характер и отношение, е страхотно. Ясно ми е, че си има и недосатъци, кой няма. Много се сближихме, споделяме си, доста си говорим за всякакви неща. Мога да кажа, че му имам доверие. Въпросът е обаче, че бившият ми постъпи много гадно с мен преди... буквално спря да ми вдига телефона един ден и да ми отговаря без никаква конкретна причина (т.е. аз да съм направила нещо против него и т.н.), просто така. Тогава буквално ми разби сърцето. Както и да е, мина доста време, вече нямам чувства към него. Но сега просто не мога да се абстрахирам от мисълта, че това може да се повтори. Сегашното момче е страхотно и се опитвам да не си позволявам такива мисли, но някак ми е останал такъв страх. Как да се отделя от тези мисли, не искам стари неща да влияят на новите ми взаимоотношения и да ме дърпат назад, иска ми се да мога да му се доверя напълно... Дали ще мине с времето или може би да споделя на момчето за този страх или? Благодаря ви предварително
    Последно редактирано от EverywhereWithYou : 10-19-2012 на 22:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си