- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мечтата ви за любовта и още нещо...?
мечтата ми за любов е да ми харесва всяко безсмислено изживяване...
и да е като по филмите и песните :д не холивудските.. а яките "арть" филми
It's you, it's you, it's all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
Tell me all the things you want to do
It's better than I ever even knew
They say that the world was built for two
Only worth living if somebody is loving you
Baby, now you do
He holds me in his big arms
Drunk and I am seeing stars
This is all I think of
Watching all our friends fall
In and out of Old Paul's
This is my idea of fun
Playing video games
ще използвам изразните средства на Т., но всичко намечтано е моята идеална представа за любовта.. просто някак да сме заедно по пътя... заедно.. много е нереално, I guess. хората идвали и си отивали и по пътя си все сам. или ако не си сам, е само за малко.. и някви такива.
окосмението не ми пречи. но вече си промених мнението, че гладкото е по-добре, ако окосмението е супер буйно. не че ми пречи де.. така харесах приятеля си - направо мн ме впечатли как му се подаваха от тениската яки мъжествени косми. после той по няква причина реши да се обръсне и така ми харесва даже повече. но наистина няма значение.
отличителна черта в един хубав човек е излъчването. не такива повърхности.. трапчинки, брадички..
аз като си харесам някого, просто си го харесвам и той самия придобива "специфична" черта. не че по принцип гледам за такава или предпочитам дадена черта пред друга .. трапчинка пред козя брадичка и тн.
по някво обстоятелство вече не мисля, че на когото и да е стоят естетично пиърсите, флешовете и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride