- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мечтата ви за любовта и още нещо...?
Имате ли си мечта за любовта? Каква? Каква ви се струва идеалната за вас любов?
Винаги ми се е искало да изживея някоя от онези романтични сцени във филмите и разни корейски драми.Дали ще бъде разходка на лунна светлина по плажа или някое друго красиво място, прекрасна вечеря или пък стоите на терасата или до прозореца гледайки града през нощта пиейки хубаво вино или шампанско придружени с някой друг забавен момент... Този мой списък е може би безкраен...
Привличат ли ви отличителни знаци във външността като трапчинка на брадичката или някое друго място по лицето,татоировки,пиърсинг и или някакви допълнителни украшения?
Пиърсинги... Татуси... Имат въздействие върху мен стига момчето да не прилича на коледна елха с тях. Всичко трябва да е с мярка все пак.
А момичетата специално...би ли ви отблъснал някой с повече окосмение по тялото и/или лицето си?
Не съм съм сигурна на 100%, но повече клоня към "да". Разбира се, че има изключения от правилото, но все пак, ако дадено момче има прекалена телесна "растителност" е леко отблъскващо, защото понякога се свързва с неподдържаност не само на външния вид, но и на хигиена.![]()