- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мечтата ви за любовта и още нещо...?
Така и така съм постнал темата да взема и аз да отговоря.
В общи линии мечтата за любовта и усещането ми за идеалната любов се припокриват. Да се намерим с човек, с който се приемаме такива каквито сме и да сме единствени един за друг,което не значи целият свят да ни е другият..Всеки да приема недостатъците и странностите на другият.Да е съградена на базата на истинско приятелство.Да нямаме търпение да се видим и винаги да усещаме пеперудките в стомасите си.Никога да не забравяме че любота е нещо истинско.Да си се разбираме и даже и да възникне спор да съумяваме бързо да се оправим.И мацката да носи на майтап точно колкото и мен повече не е нужно,но и да може да е сериозна когато е нужно и да умее бързо да превключва.Да съумеем да сме такива каквито сме пред лицето на даденият човек и зад гърба му.
Както се каза привличаме цялостното излъчване и акъла разбира се,но понякога има доста сладки трапчинки,който придават на изражението много чаровен вид. Татуировките и пиърсингите също много ме радват.Обаразуват ми някакъв респект към даденото момиче,защото мигновенно ги свързвам с изтърпяната болка, а когато момичето изглежда въпреки тях някакво по-скоромно и срамежливо я усещам някакси доста загадъчна.Започвам да си задавам въпроса кое всъщност от двете е нейната същност и комбинацията от респект+загадъчност ме кара да ми се ще още по-силно да я опозная.Разни гривнички,пръстчета колиета също придават някаква същност. Някак по-различни в добрият смисъл на думата са ми и тези момичета с гривни на крака или краката или пък пръстен на някой пръст на крака или пък на палеца на ръката.Черно белите разцветки също ми правят много добро впечатление, а лъскавите такива в правилната комбинация правят една жена да ми изглеждай ох леле майко.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!