.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Има го. Мой бивш още не си е намерил момиче, а се разделихме преди... 5 години ще да са. Когато скъсахме, рева около 3 часа. После звънеше със същия плачлив тон не знам си колко пъти. Може да се е надявал на съжаление, получи го, но и ми падна ужасно в очите. Така и не разбрах откъде такъв драматизъм като сме били деца, за които се е знаело, че вероятно няма да ги бъде до живот заедно. Едно от важните неща е да приемаш разделите като мъж поне донякъде. Важи и за нас, женските.
    Естествено, че и те имат чувства, също колкото нас, понякога и повече. Обикновено не го показват заради мъжка гордост и не намирам много лошо в това. Аз не съм момче, но също предпочитам никой да не знае, че нещо ме е разтресло из основи и да си го изживея сама. Така не причиняваш на хората да им е тежко около теб. Когато приятелки имат любовни драми и ми плачат на врата ги изслушвам и утешавам, защото сме близки, но се чувствам като все едно хвърлят камъни по моето настроение. Винаги това приключва с мен, ходеща си натоварена емоционално до н-та степен и с мрачни мисли. Не харесвам да подлагам хората на същото, освен ако наистина нямам невероятна нужда да си го излея.
    Като цяло, веднъж видяло ли се е, че няма да има бъдеще и няма още шансове или надежи, за които да си струва да се "унижиш" и да опитваш, предпочитам да откъсна филмарската част и да карам нататък. Такива излияния се харесват от много, защото са драматични и звучат тежко, но истината е, че животът продължава, утре това момче ще срещне още по-добро момиче, а тя ще се хване с някой, който и пасва на нея. Когато се разделяш с някого, има причина. Ако не е сериозна, ще се съберете тъй и тъй. Ако е сериозна, по-добре без прекомерни депресии. 3 дена рев са достатъчни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Когато се разделяш с някого, има причина. Ако не е сериозна, ще се съберете тъй и тъй. Ако е сериозна, по-добре без прекомерни депресии. 3 дена рев са достатъчни.
    К'во значи ако не е сериозна? Имаш ли причина да не си с някого, не започваш връзка с него. Ако си се насрал и вече си сбъркал, имаш ли причина, теглиш една майна на другия. Ако нямаш причина, си живеете щастливо скапания живот. Това да тръгнеш с бивш влиза в ТОП5 най-малоумните неща които може да направи човек.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    К'во значи ако не е сериозна? Имаш ли причина да не си с някого, не започваш връзка с него. Ако си се насрал и вече си сбъркал, имаш ли причина, теглиш една майна на другия. Ако нямаш причина, си живеете щастливо скапания живот. Това да тръгнеш с бивш влиза в ТОП5 най-малоумните неща които може да направи човек.
    Кои са останалите от "ТОП5"?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    С този клип (изгледай го целия) ти отговарям на въпроса. http://www.youtube.com/watch?v=Uj1AO...ure=plpp_video =-)
    Прекрасно клипче...

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    ooo какво сладко клипче ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Кои са останалите от "ТОП5"?
    И кой решава какво влиза в Топ 5?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И кой решава какво влиза в Топ 5?
    След като се подадох оставката си като редактор на класацията, не знам кой е текущия отговорник.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си