- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли, че това може да е вярно?
Има го. Мой бивш още не си е намерил момиче, а се разделихме преди... 5 години ще да са. Когато скъсахме, рева около 3 часа. После звънеше със същия плачлив тон не знам си колко пъти. Може да се е надявал на съжаление, получи го, но и ми падна ужасно в очите. Така и не разбрах откъде такъв драматизъм като сме били деца, за които се е знаело, че вероятно няма да ги бъде до живот заедно. Едно от важните неща е да приемаш разделите като мъж поне донякъде. Важи и за нас, женските.
Естествено, че и те имат чувства, също колкото нас, понякога и повече. Обикновено не го показват заради мъжка гордост и не намирам много лошо в това. Аз не съм момче, но също предпочитам никой да не знае, че нещо ме е разтресло из основи и да си го изживея сама. Така не причиняваш на хората да им е тежко около теб. Когато приятелки имат любовни драми и ми плачат на врата ги изслушвам и утешавам, защото сме близки, но се чувствам като все едно хвърлят камъни по моето настроение. Винаги това приключва с мен, ходеща си натоварена емоционално до н-та степен и с мрачни мисли. Не харесвам да подлагам хората на същото, освен ако наистина нямам невероятна нужда да си го излея.
Като цяло, веднъж видяло ли се е, че няма да има бъдеще и няма още шансове или надежи, за които да си струва да се "унижиш" и да опитваш, предпочитам да откъсна филмарската част и да карам нататък. Такива излияния се харесват от много, защото са драматични и звучат тежко, но истината е, че животът продължава, утре това момче ще срещне още по-добро момиче, а тя ще се хване с някой, който и пасва на нея. Когато се разделяш с някого, има причина. Ако не е сериозна, ще се съберете тъй и тъй. Ако е сериозна, по-добре без прекомерни депресии. 3 дена рев са достатъчни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
К'во значи ако не е сериозна? Имаш ли причина да не си с някого, не започваш връзка с него. Ако си се насрал и вече си сбъркал, имаш ли причина, теглиш една майна на другия. Ако нямаш причина, си живеете щастливо скапания живот. Това да тръгнеш с бивш влиза в ТОП5 най-малоумните неща които може да направи човек.