- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първата ви 2 - ка
В кой клас беше ? По кой предмет ? Караха ли ви се вашти ?
7 клас по математика. Мисля, че ме хванаха да преписвам, наистина не помня със сигурност.И не, наштИ не са ми се карали. После си я оправих и пак имах 6, тъй че нямаше причина за притеснение. ;д
Последно редактирано от Colouring : 10-20-2012 на 11:24
Вчера 11 клас съм. И не беше истинска двойка, а беше защото много се лигавихме със една съученичка и тая нарочно ни я написа. По финанси и майка ми даже се изсмя.
12ти клас си получих първата двойка, после последваха още 2 или 3.Все по езици май бяха, където уж бях най-силна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
в 6-ти клас, защото нямах домашно, госпожата впоследствие обра банка... но това е друга история...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
3-ти клас, по ФКРУ
Не си бях написала домашното.
4ти клас. Инятях се нещо на госпожата и не си пишех домашните и тя взе, че ми написа 2ка. :д Не ми се караха.
Първата ми двойка беше на входното ниво по История в осми клас. Написаха ми я, защото преписвах от другарчето. Оттогава все се мъчех да си изчистя името пред госпожата, успях едва в 12. клас, когато й се явих в часовете по ЗИП и направих контролно без грешка далеч от всички останали. Това беше малко оф топик. Съжалявам! Иначе не ми се караха, чудеха се кога ще дойде първата ми двойка.
8. клас, математика ;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
7 клас по математика. Формулите за съкратено умножение не ми харесваха, не ги научих, изкарах 2ка. Е, после ги научих де..не са ми се карали, знаеха, че математиката не ми е силната страна.
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
3 клас по музика... нотите:Д
6ти клас, изобразително изкуство. Цял час не рисувах, даскала нищо ми не каза, но междучасието го центрирах между очите с една снежна топка и в началото на другия час: "24 номер, рисунката..".
Не ми се караха, ма после за доста двойки ми четоха конско.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В 7 клас, по искория. Хванаха ме, че преписвам :Д
В 5 клас на входото по математика. И не, нашитЕ не ми се караха.
^^^
Бургас <3
6 клас - история. Хванаха ме, че периодично не си уча уроците и такаНо не помня дали са ми се карали
Но помня, че ми беше много смешно
![]()
8 клас - математика.
Първата от многото, не ме харесваше даскалицата и толкова.![]()
в 7ми клас по физика, най-нелепата просто. даде ни само една задача да изчислим май R.. аз обърнах без да искам местата на знаменателя и числителя, и съответно имах 2. и да, майка ми се кара доста, все пак и тя е даскал по физика.. -.- ;д
Наистина ли помните?![]()
И спря да се върти за миг земята..
7ми клас по история