.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Повече от фен Аватара на martin97
    3 клас по математика.Много ме мързеше да уча,останалото го знаете.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Май беше пети или шести клас, не съм сигурна, по човека и природата. Тогава бяхме на раздел "физика" а мене по природните науки никак не ме бива. Дайте ми да пиша есета, съчинения, да се бъхтя над задачи, с часове мога, нооо физика или химия нищичко не разбирам. Та тогава какво стана що стана изкарах една двойка, после се скъсах да рева. Нашите не ми се караха де, добре че баща ми е разбран (и той като млък същите ги е вършил) хД

10. клас по математика. После ако не се лъжа имах още 1, но тя беше в 11. клас. Хич не ми се отдава математиката! Нашите го очакваха като си ме знаеха колко съм зле по математика. Но пък иначе досега с под 5 не съм завършвала.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

В 4 клас по Английски на една диктовка за някакъв делфин.Е госпожата не ми я писа и не ми се караха.Е сега поне по английски имам само 6

Повече от фен Аватара на maximxxl
    ммне помня кога беше. знам, че имах по музика в 8ми клас после имах по физика в 9ти, в 11ти по история и в 12ти по свят и личност зип

Голям фен Аватара на Deni_028
    В 8 клас, по английски на писмено изпитване на думи. Нашите не бяха много радостни, но не ми се караха.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм...не си спомням абсолютно първата ми двойка,но си спомням ЕДНА от първите ;д

Бях може би 5-6 клас и беше по история. По принцип си учех по предмета , но точно този път бях решила да не уча урока и госпожата(която ни беше и класна) реши,че трябва да изпитва и веднага ме посочи.Казах,че не знам и ми врътна двойка. Бях в шок и ужас и супер много се изплаших. После в нас научих урока толкова добре,че все още си спомням части от него(12 клас съм). Беше свързано с времето на Стефан Стамболов,какво е направил за София,през кои години и тн.

ee purvata dvoika q napravih v kenefa oshte v 9ti klas.. A za troika veche beshe po interesno, v kolata s dve qki picheta (i kucheto mi) kato bqh na 19

Повече от фен Аватара на Hidayet
    9-ти. Основна теория на счетоводната отчетност (счетоводство), защото не бях учила. Не.
    Последно редактирано от Hidayet : 12-08-2012 на 17:50

5 клас по Математика ;д

Все още нямам, слава богу.

В 3 клас по Английски, заради госпожата .Не ми се караха, даже чичо ми тъкмо беше пристигнал от чужбина и бях получил доста подаръци.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    по музика на едно контролно върху нотите ахахах така и не ги научих ама и за какво са ми като не мога да пея :х Във втори клас беше и не ми се караха
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

7 клас, Физика. Бях с пищови и да, МНОГО ми викаха.

Супер фен Аватара на tonssy
    7 клас, входно по история

Цитирай Първоначално написано от tedincetyyy3 Виж мнението
    В кой клас беше ? По кой предмет ? Караха ли ви се вашти ?
    2-ри клас по Български и да много плаках (rofl)

1-ви клас по математика !! Не си бях напраил домашните няколко пъти !

Не ми се караха !

Цитирай Първоначално написано от itsivka Виж мнението
    5 клас по Математика ;д
    Аз я очаквам след класното !

Моята първа двойка беше по Български език в 4-ти клас, защото не си написах домашната 3 пъти и така... Майка ми, ми се скара малко.

4 клас по музика бях без матеряли

Ако не се лъжа беше в 5ти клас по история. Беше ми адски смешно докато разказвах урока, един фр ме разсмиваше и госпожата като се ядоса Ама наште все пак добре го приеха.

Еми в 5-ти клас по физическо ... Иначе в 6-ти клас пак по физическо ..И са в 7-ми пак и то на физическите дейности

В седми клас по български, не можах да запомня "Опълченците на Шипка".

5 клас - География :Д .. с госпожата много се "обичахме"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си