Влизам в този сайт редовно и понякога наистина ми е помагал затова реших и аз да се включа с една темичка. Моя проблем не важен като тези на останалите потребители, нямам въпрос, на който търся отговора или нещо подобно просто искам да споделя какво ме мъчи в момента. (а вече достатъчно съм надула главите на най-добрите си приятели :Д )
Има едно момче, с което се запознахме преди 2 години на един лагер. Тогава имах чувството че той ме харесваше (в смисъл държеше се много мило с мен поиска ми скайпа, той се запозна с мен.. ) Като се върнахме в софия не очаквах че ще ме потърси, но го направи-покани ме на кино. Но точно този ден бях ангажирана и не отидох (за което наистина мн съжалявам) След това не ме е търсил ...писахме си няколко пъти но нищо повече.. Таа преди няколко седмици се видяхме на един курс, на който ходя.. Като го видях, осъзнах че наистина мн го харесвам (колкото и банално да звучи). И сега се виждаме в седмицата веднъж. (даже и това не е сигурно, понеже сме в различни групи). Проблемът е че постоянно мисля за него, което не е много типично за мен. Преди два дни даже се осмелих да му пиша..отговори ми, беше много мил, както винаги..Но не знам дали още ме харесва ( и дали изобщо някога е изпитвал нещо към мен) или просто така се държи с всички момичета. В общи линии това е което исках да споделя ..може би стана малко тъпичко и дългичко но.. :Д
П.С. не съм от 13-годишните пиклички с любовни проблеми или пък някоя асоциална (даже напротив-не съм лишена от мъжко внимание..но аз искам да се получи нещо с него, харесвам го и не знам как да разбера дали и той изпитва същото)