Влизам в този сайт редовно и понякога наистина ми е помагал затова реших и аз да се включа с една темичка. Моя проблем не важен като тези на останалите потребители, нямам въпрос, на който търся отговора или нещо подобно просто искам да споделя какво ме мъчи в момента. (а вече достатъчно съм надула главите на най-добрите си приятели :Д )
Има едно момче, с което се запознахме преди 2 години на един лагер. Тогава имах чувството че той ме харесваше (в смисъл държеше се много мило с мен поиска ми скайпа, той се запозна с мен.. ) Като се върнахме в софия не очаквах че ще ме потърси, но го направи-покани ме на кино. Но точно този ден бях ангажирана и не отидох (за което наистина мн съжалявам) След това не ме е търсил ...писахме си няколко пъти но нищо повече.. Таа преди няколко седмици се видяхме на един курс, на който ходя.. Като го видях, осъзнах че наистина мн го харесвам (колкото и банално да звучи). И сега се виждаме в седмицата веднъж. (даже и това не е сигурно, понеже сме в различни групи). Проблемът е че постоянно мисля за него, което не е много типично за мен. Преди два дни даже се осмелих да му пиша..отговори ми, беше много мил, както винаги..Но не знам дали още ме харесва ( и дали изобщо някога е изпитвал нещо към мен) или просто така се държи с всички момичета. В общи линии това е което исках да споделя ..може би стана малко тъпичко и дългичко но.. :Д
П.С. не съм от 13-годишните пиклички с любовни проблеми или пък някоя асоциална (даже напротив-не съм лишена от мъжко внимание..но аз искам да се получи нещо с него, харесвам го и не знам как да разбера дали и той изпитва същото)
Намекни му, като го видиш съвсем леко и дискретно, с нещо от сорта на: ''Ангажиран ли си утре?'' или ''Какво ще правиш след курса?''. Но след това, недей да му казваш нищо, нека той да подеме иниациятивата.
започнете да си пишете отново.
Може този път ти да го поканиш или на кино, или на разходка.
Няма нищо лошо..
Колкото повече се бавиш, толкова повече рискуваш да го изгубиш
Щом те е бил поканил на среща значи е имало голям шанс да те харесва или дори да се е влюбил в теб
Ти също явно си влюбена
Но ,когато си му отказала е можело да си е помислил окончателно,че не го харесваш както е в 99% от случаите
Сега ти трябва да действаш
Не си хващай на приказки от рода, че ,ако те е харесвал истински е щял да бъде упорит и да продължава да те търси и кани - не, не е така при всички хора, дори още да страда по теб ,ако се е бил влюбил
В другия случай ,ако той сега има приятелка - не се отказвай веднага, но си имай едно в предвид
Каквото и да е ,ако нищо не направиш - нищо няма да се случи
това да го попитам след курса дали има някакви планове или нщ такова, е добра идея и ще го пробвам мерси..но относно писането не искам да ставам нахална и да изглеждам отчаяна. Както вече споменах, наскоро се осмелих да му пиша (което показва че съм се сетила за него и съм направила 1вата стъпка) и сега мисля да изчакам да видя дали и той ще отвърне..тоест ако ми пише пак, може би още изпитва нещо, ако не-може би е прекалено късно ;сс
да, но така ще му изглеждам отчаяна...или пък "влюбена" в него, а аз не искам да му повдигам самочувствието (неговото е достатъчно голямо :Д ) Искам да разбере, че имам някакъв интерес към него..и той да се сети да ме потърси
а не си ли противоречиш малко
Ту искаш да му покажеш ,че имаш някакъв интерес, ту да не искаш да разбира
спокойно , така или иначе ще разбере ,но ти няма да му се признаваш в любов веднага от начало, което най -тъпата грешка ,която и аз бях направил
Няма да му се правиш на отчаяна в никакъв случай.
Аз искам да му подскажа, че имам някакъв интерес към него, но не искам той да си помисли, че съм отчаяна или пък едва ли "влюбена"
Добре ами в такъв случай кога и какво е подходящо да му пиша.. (защото ако му пиша днес или пък утре ще стане много често..а може би и досадно )
добре, благодаря ти все пак![]()
Търсете общи интереси , виждайте се по-честичко. Покажи му , че се нуждаеш от присъствието му.
Като се срещнете, усмихваш се и казваш "Май ти дължа едно кино?" И така. Ако приеме и нещата след това се развият - супер! Ако ли не, продължаваш напред - не е имало нещо дълбоко между вас, затова не би трябвало да ти е много трудно![]()
Покани го ти да излезете някъде ако иска,ако все още те харесва ще се навие,след това вече ще ти стане по-лесно,от тема на тема и т.н. ще видиш дали си допадате и дали наистина ти харесва за гадже ^_
хм..значи от всички коментари разбрах, че този път аз трябва да поема инициативата. Следващия път като се видим ще го питам дали има някакви планове и т.н. пък да видим какво ще стане![]()