Ето дойде и мой ред да споделям в този форум .Проблема е че от няколко месеца изпитвам силно привличане към гаджето на най-добрия ми приятел .Заедно се запознахме с нея и ето че те тръгнаха ходят вече от 8 месеца но просто вече не се търпи и трябва да си кажа чувствата някъде.Всеки ден излизаме заедно и просто трудно се сдържам да не и се нахвърля мисля че и тя ми дава повод за не що повече но може и така да си мисля.Казва ми постоянно че ме обича някой път като приятел някой път без да казва приятел .Може и аз да я разбирам грешно но вече не е привличане вече го усещам че е любов не се трае не мога да предам най-добрия ми приятел с него съм израснал познаваме се от както сме родени.Не знам какво ще кажете но моля ви дайте някакъв съвет.За първи път пиша по толкова деликатна тема в този форум.До сега винаги аз съм давал съвети дайте и вие сега. Не мога така да го прецакам като се има в предвид че не е сигурно дали ще стане нещо между мен и нея но ако покажа че имам чувства към нея и тя не отвърне ще ме отхвърлят и двамата а не мога да издържам вече сърцето ще ми се пръсне. Да кажа години всички сме на 18 години . HELP :X