- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абсурдна ситуация-графа приятели във връзка :D
Знам че звучи объркано,но ей сега ще обясня..С приятелката няма да се видим 3 месеца(те почти минаха)През това време в което не сме заедно аз постоянно я карам да ми споделя,постоянно и давам съвети и общо взето се държа точно като приятел.Тя постоянно ми казва колко много ме обича,как чувства че има приятел до себе си.И изведнъж ми хрумна откачената идея-тъй като не правим секс,не се целуваме и разни такива,възможно ли да ме вкара в графа приятели
Възможно ли е като се върна да се отдръпне от мен и да ми каже "искам да останем само приятели" защото съм прекалено ценен човек за нея и не иска да ме губи
И така без да ме нападате,просто е откачена идея и искам да поговорим малко за нея![]()
Не, следващ път като пускаш тема мислиш, преспиваш една нощ и пак мислиш, ако си на същото мнение, че трябва да пуснеш тема - пускай тогава.
Много си прав.Понеже съм малко подпийнал и предполагам говоря големи глупостиЕй даеба сигурно утре много ще се смея на тея тема
![]()
Мерси и на теб наздравеСамо се надявам като изтрезнея да не съм на същото мнение че тогава си ебало майката.Ще изкукуригвам
![]()
Всичко е възможно.
Много си зависи от вас двамата, от чувствата и др.
А вие изобщо правили ли сте секс някога?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last