- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- фур за кутбола
Мъжко е да гледаш футбол, а да отбелязваш, че са мъже в шорти си е педалско...
еха, започват да се връщат
//първата тема, която ми попадна, обобщението ми за другите прегледани, мерси за вниманието
Това в how to be a man for dummies ли го четете ?
n00bs
Явно си запознат със заглавията, но пробвай и да понаучиш нещо...
и вчера ми обясняват , че като играя Playstation съм бил още дете. Бахти спрелите хора.![]()
белото и лепилото си казват думата![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Нема такива ретарди... и тоя yakuza-та и той е пълен смешник, провинциален глупак.
Рядко тъпо момче :Д
да, всички тука сте се доказали умствено
явно факта с който си най - горд е това, че си от София
тъжно
n00bs
То пък голяма гордост, че си от София. Това е най-силният аргумент на смешните и комплексирани шопи...
ахахХХАХАХАХХАХХ
хххаХАХАХХАХАХАХхх
ХхАХХАХАХАХ
Б*С е мафия шалаляляля!Литекс и четворка белот в маршрутката
Creative Technologie
объркал си заглавието: кур за футбола.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Ей чурба,ей чурба,ей чурба
Creative Technologie
"Неприятно е да загубиш мач, особено от ЦСКА. Уверен съм, че ще излезем от тази ситуация. През лятото бяхме в същото положение, след като загубихме от Сараево. Тогава реагирахме добре и записахме поредица от победи. Вече трябва да се съсредоточим върху мача утре. Имаме опит, макар да не е приятен този опит, и трябва да започнем да печелим отново. Ще направим промени, въпреки че в някои зони да сме ограничени. Трябва да върнем агресивността в отбора и да владеем топката. Хората в атаката трябва да полагат повече усилия. Може и да сменя схемата и да заложа на двама нападатели. Жоао Силва го коментираме доста. Отдавна е готов да започне титуляр. Може и да започне утре, други също може да започнат. Нашата идея срещу ЦСКА беше да се играе футбол, а те заложиха повече на агресията. Затова търся вината в себе си, а не в играчите. Разбрах занапред, че в тези мачове трябва да излезем на война, а след това да играем футбол, което е нетипично за мен. Няма нищо лошо съперниците да играят затворено, не го казвам като критика", каза в началото Илиев.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХА
Ей, говеда, жалки стеееееееее
Ex богу, върнете на цеца 7те точки от пролетта, че да са с 32ра титла.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Кога цеца в ШЛ?
Кога цеца ще прескочи групите на ЛЕ?
Кога с дубъл след 89?
Само не ми излизайте с простотиите за Стоичков, Стилян Петров и Бербатов!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!