.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Няма защо да се преструвам - с нея сме в добри отношения и сме като приятелки,той го е знае. Повече аз се притеснявах от това какво ще си помисли. Няма значение вече- поговорихме и решихме този път с нея,но след това сам.

Цитирай Първоначално написано от juj4elinka Виж мнението
    Просто го попитай проблем ли е да дойде сам при теб и ако той заяви, че не може да пътува сам поради ненавършеното пълнолетие му обясни, че греши. Сподели му, че 2-3 дни не са чак толкова много време и искаш да сте колкото се може повече време заедно - време само за вас двамата. Щом се наложи да обясняваш нещо спрямо сестра му, кажи му, че просто се притесняваш как бихте могли да прекарате повече време насаме без да се наложи да я оставяте сред непознати за нея хора или сама. Това е. Нищо трудно. Просто бъди искрена с него и не му обяснявай сякаш рецитираш. Давай с повечко подробности само, ако се наложи, за да не изглеждаш така сякаш се оправдаваш по всеки възможен начин. Късмет!
    Казах му го,но един от родителите му така му е казал.И той ми каза че е искал да е сам,но така е станало така че ок.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    О,ти си късметлийка! Имаш страхотен шанс! Говори с него!

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Явно просто техните не искат да пътува сам или е нещо друго не знам, но поне следващия път, когато ти дойде на гости ще сте си all alone Приятно прекарване!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Разбирам те,не се виждате толкова често и изведнъж идва със сестра си.И аз мразя понякога да има хора с нас,когато искам да съм само с него,макар че имам тази възможност всеки ден,защото сме от един град.Рядко са случаите,в които НЕ СМЕ сами,но пък не ги обичам,ако ще и най-добрата ми приятелка да е с нас,пак не ми допада.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Кажи му го.
    Някак, имате връзка от разстояние - трябва да си отделяте повечко внимание, иначе връзката няма да провърви. То изобщо такива тип връзки не вървят, но както и да е.

Благодаря Ви !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си