- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме,защитава ли ме или какво???
Не думай.. Лигави се, псува, обижда и си гледа момчешките работи. А ти се цупиш, биеш го, щипете се и освен че в главата ти се въртят хиляди мисли, съм сигурен, че почти не си говорила нормално с него, не си потърсила контакт извън даскало и въобще сте като на война. Ще порастнеш с още няколко години и ще ти дойде време за гаджета.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не мен ме псува,а направо...се държи ДЕТИНСКИ! Лапешка му работа! Не,вече не го бия,бих го преди една седмица,щото беше казал ,че съм ужасно грозна или нещо от този тип и исках да му го върна тъпкано! И една от приятелките ми в класа му отмъсти от мое име като му скъса тетрадката на две!После той искаше приятелката ми да му купи нова тетрадка! Егаси момчето дето е! Напраоо нямам думи за тоз идиот!
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-21-2012 на 10:25
Така си е.
В тази възраст все още всички сме деца. Може и пораснали на ръст,но на акъл,още се развиваме.
В класа ми няма и един ,който се държи малко по-зряло. Но е нормално! Нито аз,нито никой говори нормално или се държи нормално,всички сме като в джунгла.![]()
Но какво да очаквам от 13 годишни момчета,които се блъскат и крещят в междучасията...