.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Филмова идея

Здравейте. Навил съм се да снимам късометражно филмче. Говорим за времетраене до 20-30 минути. Мога да си намеря хора които да изиграят роли, но сюжет не мога да измисля... Трябва ми сюжет, сценарии.. Ако имате някакви идеи ще се радвам да ги споделите с мен.

Мога да предложа едно късо разказче, ама е нещо като мръснишки ужас, така че ... по-добре кажи каква тема предпочиташ.

Все още не съм толкова професионалист да правя ужаси, защото за тях трябва повече подготовка. Сега нещо забавано и интересно. Мисля "Един ден на тийнейджъра"

Мега фен
    ^Звучи екстра. Ако го направиш тип "Skins" (ако си гледал сериала, де) и по-важното - адекватно- мисля ще ти се получи приятна за гледане историйка. Само не се осирай със сценария, че напоследък на няколко пъти попадам на разни бг продукции по телевизията и само като ги чуя как говорят ме избива на смях. Даже можеш да ги ползваш за пример как да НЕ си правиш филма.

Тъй, де...не казах много, но ако не си гледал Скинс - дръпни си 1-2 епизода и ще разбереш какво имам предвид. Плюс това е и доста близо до твоята идея.

Днес и без това няма какво да правя, сега ще го изтегля, но ако някой има други идеи може да ги сподели

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Един ден на тийнейджъра...Гледай ''T33nD@y'' 1 и 2

Очаквам още идеи

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    ако си ученик направи обяви на компютъра разпечатайки и пойскай разрешение от учител да ги разлепиш по коридорите (вратите) и ако искаш си направи кастинг намери добри колеги за филма кои то да ти помогнат за сюжет , герои , снимачен екип , площатка на която ще снимате (места)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си