.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Exclamation Да изляза ли с него? ; Какво да го попитам?

Дълго е,но ще се опитам да го разкажа по възможно най-краткият начин.
    Такааам,за втори път тръгнах с едно момче,направихме месец и седмица,след което той ме заряза...с СМС! :хх Намерих го,неуспешно се опитах да му зашлевя един,и след това му скочих да го удрям...естествено,че постигнах само мой отлепен нокът.
    Та...аз наистина изпитвам нещо към него и никога не съм го наранявала. След това се опитах да го поразпитам за причините,алаа той все казваше,че не знае...и накрая ми каза,че щял скоро да се захваща с едни работи...и не иска да повлича никой със себе си...А освен това казва,че има да си отмъщава на мен за нещо.Питах го да не би случайно някой да му е казал нещо за мен,защото попринцип няма хора които да ме гледат на кръв,а той каза,че никой нищо не е казвал..
    За утре вечер се уговорих с него за да говорим очи в очи...и най-после да се помъча да разбера какво точно се случва,защото 2 дни преди да скъсаме всичко беше просто перфектно
    Как бихте постъпили на мое място?Бихте ли излезли с него и какво бихте го попитали?Моля,кажете,много се чудяя...

Голям фен Аватара на notlike
    Вие жените сте странна работа. Оплаквате се, че страдате, но едновременно си го търсите. Къде е разумът, къде е логиката?
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на Anonys
    Търси го, защото страда?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Него няма кво да го питаш нищо. Задай си въпроса : за чий хикс си тръгнала за 2ри път с някого, с когото преди тва си скъсала, пък и ще му тичаш след гъза.
    Ясно е,че търсиш отговори,ама явно на него му е било,колкото да си начеше крастата. Стягай се в кръста и не му тичай след гъза.
    maDamn

Той те зарязал със СМС, а ти го търсиш? Ок ли си?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Вие жените сте странна работа. Оплаквате се, че страдате, но едновременно си го търсите. Къде е разумът, къде е логиката?
    Жени с разум и логика?

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    +1

Вижте хораа,аз осъзнавам,че е наистина глупаво от моя страна...но до сега каквото и да ми е правил,винаги съм искала да бъда с него.Просто това чувство е прекалено силно..а той май не можа да го разбере..за това търся отговори...искам да разбера в мен ли е причината,и ако не е...да каже защо,забога,трябваше да прати ш*бания смс..защото ВИНАГИ има причина.
    Освен това,той много рядко казва,че обича...а на мен ми го е казвал..и се чувствам много объркана.

Не се занимавай, ако държеше на теб, нямаше да е с смс!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тръгнете трети път, изчукайте се и пак да те скъса. Друго не заслужаваш.

Още ми е чудно по коя неземна логика ще си тъпчеш и малкото останало достойнство и себеуважение предвид че той ясно ти е показал че няма никакво желание да си комуникира дори с теб. Бахти... колко по директен трябва да е някой?

Ама те хората са го казали - уй да е да ти го набие човек... ама то акъл.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Тръгнете трети път, изчукайте се и пак да те скъса. Друго не заслужаваш.

Още ми е чудно по коя неземна логика ще си тъпчеш и малкото останало достойнство и себеуважение предвид че той ясно ти е показал че няма никакво желание да си комуникира дори с теб. Бахти... колко по директен трябва да е някой?

Ама те хората са го казали - уй да е да ти го набие човек... ама то акъл.
    +1

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Момиче, разхлопатопала ти се е дъската, не че нещо... Зарязал те със СМС, ти си му била ядосана, налиташ му на бой, защото така не е справедливо... ОТЛЕПИЛА СИ СИ НОКЪТ? ОТЛЕПИЛА?! Както и да е... Та изнасяте и двамата сцени като в някоя нискобюджетна мелодрама и какво следва?

Поне едно можем да ти признаем всички...смела си!Аз никога не бих се унижила да тичам след него...но всички трябва да се замислим че може и наистина да го обичаш...НО ТОЙ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА..според мен отменяй срещата и онзи да се чуди за какво е била..!!Не си струва..има толкова много момчета и ти ще се лепнеш на най-големия непукист..:ДДД тей де..моето мнение е категорично НЕ..пък ти си реши дали ще се излагаш още =ДД

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Интересно ми стана първия път кой с кого, как и защо прекрати връзката?
    Щом сега му тичаш след г*за сигурно и първия път това си правила. Човека е тръгнал с теб сигурно от съжаление. Ама е разбрал, че наистина няма смисъл. Зарязал те е с СМС, щото не е искал да те слуша как ревеш сигурно...

Не знам каквото и да ти кажам ти пак ще се видиш с него да му искаш обяснение май, но поне се дръж на ниво тоя път и се опитай да проведеш зрял разговор, а не да му налиташ на бой, караници или рев.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 10-21-2012 на 13:42

Първият път аз скъсах с негоо,въпреки,че изпитвах нещо към него...и му налетях на бой съвсем случайно...просто от вътре ми кипна,защото той си заслужаваше шамарчето,което така и не получи...първия път също страдах,но не съм му го показвала,всъщност той самия ми каза,че е ревал за мен посреднощ...но се бяхме разбрали,че загърбваме всичко от предната връзка и почваме сериозно...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми може като е казал, че има да си "отмъщава" на теб, да е имал в предвид точно това.

По-скоро говореше за нещо от сегашната ни връзка...а аз ще се убия да мисля какво е,защото аз абсолютно нищо не съм му правила...той се сърдеше и ревнуваше от всички...но си изяснявахме всичките проблеми..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Спри да се излагаш.Не го търси повече и забрави за него !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не, не бих се занимавала с него.
    Не си заслужава просто.
    Ще ми се прави на интересен, при условие, че дори е нямал смелостта да ми каже, че иска да се разделим и то без да ми каже причините. Е, няма да стане.
    Колкото и да го обичам, уважението ми и гордостта ми са важни в подобна ситуация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си