- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Op Op Oppa Gangam Style
Heey sexy lady op op oppa gangam style![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Я, няква нова песен.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
http://www.vbox7.com/play:a741ef5d81&al=2&vid=13582161
жажажажажжажажажажжаьяжга ьятатясьфаэяжщнтпвгхжоэшж эщгхстпгкжщошаиошжщгксдст гкжщошиаХЕЕЕЙСЕКСИИЛЕЙДИИ ОПОПООПАГАНДАМСТААЙЙЙЛ![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
В тази версия се пее "Oppa Ddaknae Style"="Oppa is my style", не "Oppa Gangnam Style" -.-
И не е нова, вече 2-3 месеца в нета, ама сега се сетихте да и обърнете внимание, щото е 'модерна' >.>
*сън*
Не си само тиИ се надявам повечето хора да спрат да я слушат, защото покрай популярността и човека записа договор с Джъстин Бийбър (ужас!), а половината хора в света полудяха по него (не, че принципно има нещо лошо) и си татуират името на песента или на изпълнителя, защото просто е била 'модерна'..
*сън*
Не открих лошото в това, че човека е сключил договор с някой..
confused?!
Тая от клипа е яка, ама като си представям колко е космата отдолу ии ми спада така някак си...![]()
Fi me no
Веселяк е, клипа много радва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не харесвам Бийбър, достатъчна причина за мен да е лошо.
Ако беше с някой друг, за мен щеше да е окей.
Както и да е, всеки гледа сега да се възползва от положението му и да стане малко по-популярен и покрай него.
Не казвам, че има лошо да сключва договори, но ме дразни факта, че всеки го забеляза чааак сега, след като излезе тази песен и цял свят полудя по нея. Той всъщност има толкова забавни и готини песни и пее от години вече.. Жалко, че гледат броя на харесванията и гледанията в ютюб, а не това, което се крие зад забавния му образ във всеки клип..
Всеки с мнението си ^^
*сън*
^Hipster spotted
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да
Много радва![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън