- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение
Здравейте. Скоро ми зададоха следния въпрос "Според теб има ли бъдеще връзка, в която липсва тръпката в самото начало, и възможно ли е тя (тръпката) да се появи впоследствие?". Според мен е възможно, но не съм попадала в подобна ситуация. Какво е вашето мнение по въпроса?
^^^
Бургас <3
Ама като почнете с тия тръпки.....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Възможно е.
Не всички се влюбват от пръв поглед.
Но е тъпо да тръгваш с някой, към когото не изпитваш никакво привличане.
И спря да се върти за миг земята..
След като я няма тръпката от самото начало защо въобще да тръгваш с него? Иначе да възможно е ..
Зависи от хората, зависи от ситуацията... И да, според мен е възможна подобна връзка както и така наречената "тръпка" да се появи в следствие. Малко хора се влюбват от пръв поглед в някого, а и дори те не винаги се влюбват мигновено.
Когато на твоя хоризонт се появи човек, който се вижда, че е хлътнал здраво по теб и че е свестен, ти си готов да му дадеш шанс, въпреки че "тръпката" липсва. В последствие ти го опознаваш по-добре и разбираш колко добри качества, които той притежава, са останали незабелязани от теб и ето, че все някак тази "тръпка" може да се появи.
Не винаги се случва така, защото понякога преценката ни е невярна и също така това накрая може да нарани човека срещу вас или вие да останете разочаровани.![]()
Последно редактирано от juj4elinka : 10-21-2012 на 08:20
Едно е тръпка, друго е любов. Според мен ако няма тръпка няма смисъл да тръгваш с някого.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе днешните дяца - отиваш и го питаш как е кфо прай. Музика , Филми , товаонова. Исакш ли да ходим на кръчма и така..
^ ^ Питай го т'ва100% ще се получи прекрасен асонанс между интелектуалните ви флатуленции."Според теб има ли бъдеще връзка, в която липсва тръпката в самото начало, и възможно ли е тя (тръпката) да се появи впоследствие?"
Тъй, де ... диалог.
Ако има някакво влечение - тръпката може да се създаде по един или друг начин, макар да се изискват усилия за това. Дали има бъдеще или не - много зависи от двамата.
Аз имам въпрос към авторката. Ако няма тръпка, по каква причина са се събрали двамата?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Вярваш ли си? Досаден си, не забавен.
^^^
Бургас <3
Не бе... чудно ми е какво визирате под понятието "тръпка" и защо е жизнено важно нещо да ви гъделичка из вътрешните органи за да решите да ходите с някой/някоя?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз лично разбирам привличане. Ако го няма него, не виждам причина за физическа връзка, по-скоро за приятелство.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А аз не говоря за истинска история. Ето chacho визира "тръпка" като привличане и си има свое мнение. Просто ми беше интересно какво мислят останалите. Толкова.
^^^
Бургас <3
Тръпката за мен е... гъдела в стомаха или изтръпването отвътре, а не ... теча между краката.
Иначе казано, според мен е възможно да има бъдеще такава връзка без тръпка в началото, но пък със стабилно сексуално привличане, което на по-късен етап прераства в нещо повече от... "яко се подмокрям като те видя".
Различни неща са... за мен. Много връзки са станали връзки, а са почнали с "беше само за секса"..
И много често... разни пикли си мислят, че обичат някой, само защото... ги кефи секса с тоя някой и им доставя голямо удоволствие (иначе пича да си е гъз колкото си иска, те го "обичат")..
Първоначално написано от antifashionshit
Не,не,не...
От проведените дотук експерименти установих,че тръпка(според моята дефиниция) в началото няма ли,не я и чакай...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn