- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли по екскурзии с класа?
Вече за 4-5 години един път не сме отишли някъде заедно... И не сме особено сплотени (ама на мен ми е през х**)![]()
амии с предния ми клас всяка година ходехме и въпреки че не бяхме сплотени беше забавно.със сегашния за 2 години сме имали 1 екскурзия и беше много готино![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Като бях по малък редовно си ходехме на екскурзии, но сега не сме ходили. Сплотени е силно казано, но когато е важно всички си помагаме.
От това по-забавно няма !![]()
Само в чужбина.
Ние сме ходили много пъти на екскурзии..за 6 години сме сменили 3 класни и все такивa яки ни се падат [sun] :P
организираме си всичко сами и ходим по хижи, не ни трябват учителии ни е много забвно
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ние сме били на екскурзии от училище , но не целия клас 11-12 човека , имаше и хора от другите класове и беше готино
всяка година ходихме поне 2 пъти... ся тая година не мисля, че ше ги изтърпя 2 дена, ноо ше видим..![]()
последната ми яка екскурзия не беше с моя клас, но предпоследната - вила Рай, Плачковци.. просто по-яко от там не съм си изкарвал :P
С бившия ми клас ходихме.Сега в новото училище не знам как ще е.Ми забавно беше.
В 6ти клас ходихме в Пампорово за 3 дни-най -яката екскурзия![]()
В 7ми в Банско за два дни и в 8ми бяхме до Гърция за един проект за 1 ден и в Охрид за 3 дни..![]()
последната ми екскурзия беше в 5 клас на Патиланци, сега ще съм девети.![]()
В 6 клас много ядосвахме класната и не искаше никъде да ни води, в 7 също. В 8 половината от класа ходи, ама аз не бях от отишлите.
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Нокой не се наема с нас![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Сплотени сме да ..
Ходим на училищните екскурзий,често и сами се организираме,за хижа например ..
Добре си прекарваме ..
![]()
3 години съм със сегашния ми клас и всяка година сме ходили някъде, дано и тая да отидем
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ходехме и ни беше супер забавно![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Мне, класната ни е казала, че няма никъде да ни води![]()
Иначе последната ми екскурзия с преписване беше с предишния клас, в хижа "Леденика"Най-яката екскурзия, на която някога съм била, ше ми остане спомен за цял живот
![]()
![]()
nicolepcd
До сега попадах все на класове, които супер много се деляхме един от друг, но аз имах много готини отношения с всички и си останах приятели с тях.В новия ми клас имах приятели от другите класове, от моя стар клас нямах никой в моя клас.
Но сегашният клас сме супер сплотени, не се делим, нямаме надуфки в класа, абе като цяло нямаме групи на делене, всички сме си приятели и няма конфлитки !
![]()
Иначе ходихме в чужбина на екскурзия (понеже сме езикова гимназия и да упражним езика 'уж'
) и на море бяхме заедно, абе.. велико си изкарваме
![]()
![]()
P.S. ~> 9-ти клас съм![]()
Да ходим всяка година по няколко пъти. Не сме от най сплотените но на екскурзиите става СТРАХОТНО! Това са най - яките ни дни може би през годината![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
ооо да много обичах...баше супер забавно..ще вида тази година с нови клас как ще е![]()