- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против мъжете с косми ...
Големия прас, ако е "космясъл". Не би ми пречило, ако си има добра хигиена. Би ми било неприятно, ако е с една вежда. Това, обаче, не значи да си ги оформя в нежни, тънки лентички. И мустаците са ми противни, примерно. Останалото ми се вижда съвсем нормално да си седи.
Не знам дали е символ на мъжественост толкова, колкото самия процес как е застанал и си поскубва косъмчета ми е смешен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За другите нямам представа защо си махат космите по ръцете аз имам проблем ,затова трябваХаха да ще ме хареса някой защото съм си махнал космите на краката примерно това е тъпа логика ;]] Ами добре на теб не ти пречи всеки си има различно мислене ,за мен е гадно да има косми по краката лятото е гнусно ,мразя косми
Това не ме прави гей или женствен !!!!!!
Къв е тоя проблем, при който се налага да си махаш космите на ръцете, сподели, че ми е интересно
Pedober за веждите вече ДА ! Да си го оформиш до толкова колкото да не ти е 1 и да не си като Вежди Рашидов съм съгласен,ама вече да са ти тънки и с чупки ,не го харесвам това.Аз лично само лятото си махам космите по краката защото ми е неудобно да ходя по къси гащи или по шорти и да имам косми не ми харесва !! Ами аз съм преценил да си ги махам не е заради проблема ми ,но просто ми е по-добре имам (хаха това ще прозвучи гейско ! ) нежна кожа и ми се налага да се мажа по ръцете с определени кремове и с космите не се получава приятно с даден крем![]()
Братле, тъп си и темата ти е тъпа.. К'во да говорим повече..
Ако незнаеш 90% от спортистите са обезкосмени - да не би да са гейши?
Ако се чувстваш голям мъжкар с косми по ръцете и краката какво да говорим повече...
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
"Мале имам нежна кожа и тряя да се мажа с кремчета, но преди това трябва да си обръсна ръчичките, но и без тва съм тръгнал тряя да си обръсна и крачетата, щото ме Исрам да ходя по улицата и хората да ме гледат, но и без тва съм тръгнал дай да си обръсна и дупито, че да има няква завършеност, пък ако си опрая и веждичките малко няма да е зле"
Просто ми се иска да бях роден през 70те щото сега всичко е сбъркано
що да е селянин бе ? щото не посещава редовно козметичкатаа за ограниченото мислене и дума да не си казал щото половината форум ти знае изцепките.. извинявай,но щом аз съм по малка от теб и ми направи впечатление елементарното ти държание смятай какво мислят примерно хората на твоята възраст
Я метнете и двамката по една снимка де..![]()
Мъжкаря и мацката с подпис:
sTilL Don'T GivE a FucKkK
EMINEM
момиче съм ! :X
Нали коментираме гейовете, педалите.. Дайте да видим как изглеждат красивите момичета и истинските мъже?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Гейовете се подкрепят БРАВО.И защо да ти давам снимка, GiveMeLove да си биеш чиики не мерси
xaxaxaxaxa ние сме гейове добре да интересно ми е качи снимка ,нека да си бием чекии ;]
достатъчно съм пускала![]()