.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 290
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    xaxa значи е по добре с някой космясъл тип ? По гърдите, по краката виж това за ръцете е друго да ,аз си имам определени причини поради което го правя Краката отивам лятото на море примерно и да седнеш до някакъв космясъл тип ,не мисля ,че е приятно ,да е като Чубака. А това никоя "непълнолетна пикла" не ми ги е вкарала в главата тези неща !! Не излизам с непълнолетни Това си е избор определено не е гейско !!
    В крайна сметка всеки си има право на избор, обаче ми е много интересно - защо и на ръцете?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Момче няма 1 момиче което да е писало тука и да харесва такива като теб
    взе ми буквите от клавиатурата.. и той все пак продължава да си твърди неговото

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    взе ми буквите от клавиатурата.. и той все пак продължава да си твърди неговото
    Момиче винаги трябва да има с някои да се спори

Banned Мега фен
    Момиче винаги трябва да има с някои да се спори
    е да ама да беше някой интелигентен спор..

ние спорим за косми

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Големия прас, ако е "космясъл". Не би ми пречило, ако си има добра хигиена. Би ми било неприятно, ако е с една вежда. Това, обаче, не значи да си ги оформя в нежни, тънки лентички. И мустаците са ми противни, примерно. Останалото ми се вижда съвсем нормално да си седи.
    Не знам дали е символ на мъжественост толкова, колкото самия процес как е застанал и си поскубва косъмчета ми е смешен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

За другите нямам представа защо си махат космите по ръцете аз имам проблем ,затова трябва Хаха да ще ме хареса някой защото съм си махнал космите на краката примерно това е тъпа логика ;]] Ами добре на теб не ти пречи всеки си има различно мислене ,за мен е гадно да има косми по краката лятото е гнусно ,мразя косми Това не ме прави гей или женствен !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    За другите нямам представа защо си махат космите по ръцете аз имам проблем ,затова трябва Хаха да ще ме хареса някой защото съм си махнал космите на краката примерно това е тъпа логика ;]] Ами добре на теб не ти пречи всеки си има различно мислене ,за мен е гадно да има косми по краката лятото е гнусно ,мразя косми Това не ме прави гей или женствен !!!!!!
    Момче момичетата ти казват че не нормално за тях ти пак същото (има 1 индивид дето е от СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС дето и веждите си оформя заради него направих тази тема да го направя на нищо този геи )

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Къв е тоя проблем, при който се налага да си махаш космите на ръцете, сподели, че ми е интересно

Pedober за веждите вече ДА ! Да си го оформиш до толкова колкото да не ти е 1 и да не си като Вежди Рашидов съм съгласен,ама вече да са ти тънки и с чупки ,не го харесвам това.Аз лично само лятото си махам космите по краката защото ми е неудобно да ходя по къси гащи или по шорти и да имам косми не ми харесва !! Ами аз съм преценил да си ги махам не е заради проблема ми ,но просто ми е по-добре имам (хаха това ще прозвучи гейско ! ) нежна кожа и ми се налага да се мажа по ръцете с определени кремове и с космите не се получава приятно с даден крем

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Братле, тъп си и темата ти е тъпа.. К'во да говорим повече..

Ако незнаеш 90% от спортистите са обезкосмени - да не би да са гейши?

Ако се чувстваш голям мъжкар с косми по ръцете и краката какво да говорим повече...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението

Ако се чувстваш голям мъжкар с косми по ръцете и краката какво да говорим повече...
    Еми за мен ти си геи какво да говорим повече (до сега и момичета се изказаха и защо )

Еми за мен ти си геи какво да говорим повече (до сега и момичета се изказаха и защо )
    Еми за мен и ти си прост и ограничен селянин, ама то на вас ви е простено...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    "Мале имам нежна кожа и тряя да се мажа с кремчета, но преди това трябва да си обръсна ръчичките, но и без тва съм тръгнал тряя да си обръсна и крачетата, щото ме Исрам да ходя по улицата и хората да ме гледат, но и без тва съм тръгнал дай да си обръсна и дупито, че да има няква завършеност, пък ако си опрая и веждичките малко няма да е зле"

Просто ми се иска да бях роден през 70те щото сега всичко е сбъркано

Момче ти си оформяш веждите имаш обица на ухото бръсниш си ръцете и краката не си геи ааа ???

Banned Мега фен

не е първата такава тема така че си трай ! а примера със спортистите няма да го коментирам btw. видях ти снимките и без да се обиждаш - лека прилика с ония.... азис...
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 10-21-2012 на 16:41

Banned Мега фен
    що да е селянин бе ? щото не посещава редовно козметичката а за ограниченото мислене и дума да не си казал щото половината форум ти знае изцепките.. извинявай,но щом аз съм по малка от теб и ми направи впечатление елементарното ти държание смятай какво мислят примерно хората на твоята възраст

Я метнете и двамката по една снимка де..

Мъжкаря и мацката с подпис:
    sTilL Don'T GivE a FucKkK
    EMINEM
    момиче съм ! :X

Нали коментираме гейовете, педалите.. Дайте да видим как изглеждат красивите момичета и истинските мъже?

xaxaxa GiveMeLove брат какво се занимаваш ?

Гейовете се подкрепят БРАВО.И защо да ти давам снимка, GiveMeLove да си биеш чиики не мерси

xaxaxaxaxa ние сме гейове добре да интересно ми е качи снимка ,нека да си бием чекии ;]

Banned Мега фен
    достатъчно съм пускала

Гейовете се подкрепят БРАВО.И защо да ти давам снимка, GiveMeLove да си биеш чиики не мерси
    Абе, братле.. Що ти почва ника с "ПЕДО" .. Сега забелязах..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    достатъчно съм пускала
    Теб те искам тихичка, че си малка и на акъл и на години..

Banned Мега фен
    Теб те искам тихичка, че си малка и на акъл и на години..
    на години да,на акъл си пролича кой е и що бе ? ш'ото аргументите никакви ти ги няма

Абе, братле.. Що ти почва ника с "ПЕДО" .. Сега забелязах..
    Да ама ти си и малоумен педофил на англиски + мечка PEDOBER ( ама ти нещо на забавен си правиш я си направете 1 среща с Kapi90 и се ебете )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си