и защо ? ако е човек който уважавам - да,ако е човек с който съм си говорила и по други поводи - да,но някой който не ме познава да тръгне да ме обижда и да си трая ? по принцип съм добра с хората и за това си патя - в форума половината яко хейтват и за това ти е направило впечатление че обиждам... според средата... и на мен първоначално като ме хранеха в кофата се връзвах,но се научих и сега така се държа.. хората,които са си писали поне с мен на лично имат друго мнение,повярвай
неее просто трябва да измисля какво да правя до след 2 часа а те,те просто ми се връзват
Ние не се връзваме, просто ти обясняваме, че си плиткоумна и че може би трябва да помислиш за себе си.. И аз имам време докато ми се свали филма да ти покажа, че все още "ни тъ бива" ..
Ние не се връзваме, просто ти обясняваме, че си плиткоумна и че може би трябва да помислиш за себе си.. И аз имам време докато ми се свали филма да ти покажа, че все още "ни тъ бива" ..
айде показвай ми с нещо не толкова изтъркано добре бе.. и като се броиш за умен що още се занимаваш ? аз си запълвам времето до след 2 часа,което вие не разбрахте и си мислехте че едва ли не се чудя какво да си изсмуча от пръстите, а аз просто се смях
айде показвай ми с нещо не толкова изтъркано добре бе.. и като се броиш за умен що още се занимаваш ? аз си запълвам времето до след 2 часа,което вие не разбрахте и си мислехте че едва ли не се чудя какво да си изсмуча от пръстите, а аз просто се смях
Пия биричка, минах вече на винце.. Боцкам сиренце и луканка, свалям си филм и чета спортните новини от последните минутки в Sportal-a... Ти си някъде там в нищото, просто те нареждам, понеже ми е кеф да редя момичета като теб..
Пия биричка, минах вече на винце.. Боцкам сиренце и луканка, свалям си филм и чета спортните новини от последните минутки в Sportal-a... Ти си някъде там в нищото, просто те нареждам, понеже ми е кеф да редя момичета като теб..
да.. умирам от страх .. проста математика.. казах че като съм се регистрирала точно съм била на 14 - сам прецени сега на колко съм
Олилей.. Ти дори не си видяла гола на Данчо Лечков срещу Германия - САЩ'94 .. Беше ми приятно, ама едва ли мога да си кажа нещо повече с теб ... и със селянина.