- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство/Общуване в интернет
Здравейте,
Харесах си едно момиче в интернет, но проблемът е, че сме от различни училища и няма как да общуваме на живо, дори не се познаваме. Единствената връзка е Facebook. Проблемът е, че й писах един път и си помислих, че не ми е отговорила и ме е отхвърлила след известно време видях, че ми е отговорила. Бяхме си писали максимум 4-5 реда. Проблемът е, че ако и пиша сега не знам как точно да започна чата и какво да напиша. Навярно звучи тъпо
Благодаря за помощта, предварително![]()
Не съм много 'за' общуването само чрез интернет, ама при вас не точно така май...
Какво като сте от различни училища? Не е като да живеете в различни градове, че да го описваш като проблем, дори и ако градът ви е голям. Какво можеш да й пишеш? Ами "здравей", "как си?".. не знам какви отговори искаш да чуеш. Пиши й, виж дали ще ти отговори и нещата ще потръгнат сами, стига да си допаднете. Ако е така, то общите теми за разговор ще дойдат без да се насилваш. И оттам вече като се поопознаете излезте и така. Не виждам нещо сложно в цялата работа.
"Как си?" предлагам да го отпишеш. Поиграйте игра, коментирай й някой статус и я провокирай да се замисли, поздрави я с песен, пойскай мнението й за нещо, което те интересува...
Възможно най-голямата услуга, която можеш да си направиш, е да не влагаш прекалено много от самото начало, щипка лежерност никак не би навредила.![]()
Рандъм неща.Такива,за каквито си приказват двама човека,заговорили се в парка,например.
Ако ви тръгне приказката-изкарай я някъде навън да се опознаете по-обстойно.
***не се опознавайте в интернет...груба грешка-има вариант да споделиш неща,които иначе на живо би й спестил.
...и бъди подготвен за вероятността тя да иска просто да останете net buddies,дотам xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Вече и по интернет ли не можете да заговаряте девойките....
Гламър е права - 4-5 реплики разменете и марш навън в някой парк примерно. Няма кво толкова да го мислиш. Казваш квото ти е кеф, и каквото по принцип би казал на някой пичовец от твоята компания. Девойките не са порцеланови чаши че да пърхаме на пръсти около тях. Давай по смело.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Напоследък много мои приятели, когато не знаят как да започнат разговор сръчкват даденото момиче и така след няколко рунда сръчкване от двете страни следва едно "Ееее, ама не се отказваш". Не те съветвам като начин за действиеТа просто започни разговор както с всеки друг с едно simple "Здрасти!", "Йо!", "Здравей!" и когато въпросното момиче отвърне на поздрава ти - завържи прост разговор от сорта на това какво прави или как се чувства. Задълбочи темата към нейните интереси (дали спортува, кога за последно е гледала филм, кой, дали 'и е харесал, а по принцип какви филми харесва, с какво се занимава през свободното си време... има много възможности как да задържиш разговора, но най-вече търси вашите общи точки или иначе казано общите теми на разговор или пък интереси/занимания). Не се притеснявай. Уверените в себе си хора правят по-добро впечатление, но се старай да не изглеждаш нахален или прекалено непокист - всичко си има своята мярка, нали? В никакъв случай не се ограничавай само до онлайн общуване! Когато се чувстваш сигурен в себе си я покани да излезете. Разбира се, не всяко момиче би се съгласило първия път да излезе само с момче, което до сега не е виждала лице в лице, но това може лесно да се реши.
![]()
От различни училища, но от един град, нали?
Тогава що да нямате възможност да се видите на живо? Аз лично предпочитам лично да опознавам човека отсреща и да видя дали имам изобщо някакъв шанс.
Ти само с хора от твоето училище ли общуваш?
Блгодаря Ви за отговорите, ще го имам в предвид![]()