Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
Едно нещо не разбирам на хора като теб, авторке. Защо си мислиш, че всеки конкретно се интересува от твоя живот? Всичко се приема лично - целият свят около твоята персона ли се върти? Момчето просто си прави изводи. Да не би да е търсил твоето минало чрез досие на ЦРУ? Моля ти се.. човекът ти се представя, прави първата крачка, допадаш му, но в същото време си готова да го изядеш цял, задето те питал 2-3 неща, които ти приемаш твърде навътре. Звънни му, но не таи много надежди - ако момчето има самочувствие горе-долу като твоето, спокойно ще ти каже гледай си работата заради детинското ти поведение. Един трезво мислещ човек ще се опита да обясни къде се крие проблемът, а не да се сопва все едно кой знае какво е станало.
Eхе, ама чакай малко... Ето и ти се опитваш да анализираш нечии действия. Къде аз съм казала, че всеки се интересува от иначе толкова скромния ми животец? Или пък, че всичко се върти около мен? Пълни глупости. Споделих факта, че ме се издразних на това, че започна да навлиза прекалено надълбоко в същността и живота ми толкова скоро. А дори и да се познавахме малко повече, какво му дава гаранция, че това което прави на мен това ще ми бъде приятно? Пък и далеч не съм му налетяла така, както ти го приемаш. Просто по-остро отговорих, че това не го засяга и не мисля да го обсъждам точно в момента с него. Детинско ли звучи, хах? Какво повече трябваше да кажа? Да започна да хленча, да се оправдавам и да обяснявам какъв ми е проблемът ли? Според мен това моето беше може би една нормална човешка реакция. Виж, това той как я е приел, не знам. Точно затова и пуснах темата...