Виж, аз не крия никъде, че обичам да анализирам. Точно затова искам да защитя момчето, защото използва подход, подобен на моя. Това, че питаш за нещо, не значи винаги, че искаш да засегнеш някого - понякога го правиш, за да му помогнеш, но го нараняваш без да се усетиш. Отсреща си мислят, че си хладнокръвен идиот, който се дразни с хората, а ти се чудиш какво е станало. Точно затова искам да ти кажа, че момчето не иска да се бърка надълбоко в живота ти, просто иска да те опознае малко и да помогне, ако се наложи. И отделно, искам да знаеш, че един мъж ако ВЪОБЩЕ не те анализира, това значи, че му е през *** за теб. След като попрочетох малко от икономическата литература на сестра ми, мога да ти кажа, че едно от най-важните неща, които научих, е точно това - човек трябва да рискува. Въпросът е да уцели момента, когато рискът би бил оправдан, а да не цели на сляпо. ТИ решаваш дали би предпочела да си с човек, на когото му пука за теб, или предпочиташ лесните забавления. Не съдя нито едните, нито другите, това си е твой избор. Не си длъжна и да приемаш моята истина, тъй като тя си е МОЯ, а това респективно означава, че не е задължително да е твоя. Просто се опитвам да ти помогна. Успех все пак. За мен е неоснователна причина да отрязваш някого преди да го опознаеш поне малко. Излезте 2-3 пъти още, може пък да излезне нещо. Успех!