.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Объркана на МАХ..

Здравейте, не пиша за първи път в този форум, и за мой късмет пак не е за нещо хубаво!
    Става въпрос за бившия ми приятел с който бяхме заедно 8 месеца през лятото се разделихме за 2 и всеки от нас си намери друга половинка с която в последствие се раздели.. и сега отново се виждаме (НЕ СМЕ ДВОЙКА ОТНОВО, ПРОСТО СИ ХОДИМ НА ГОСТИ, ПРЕГРЪЩАМЕ СЕ, ЦЕЛУВАМЕ СЕ И ПРАВИМ СЕКС..).. Ето какъв ми е и проблемът: чувствам се странно вече в прегръдките му, като ме гледа в очите се питам "Друга ли иска да намери в тях", а като питам него какво си мисли като ме гледа така в очите той казва "Нищо!". Вчера реших да му кажа, че не мога повече така.. Хем знам, че не сме заедно, хем го ревнувам, просто казано ГАДНО МИ Е ДА ПРАВЯ ВСИЧКО ТОВА С НЕГО БЕЗ ВРЪЗКА, понеже почвам да се вайкам ами сега като си замине от вкъщи при друга ли ще иде..УЖ И ТОЙ ТАКА СЕ ЧУВСТВАЛ и той ревнувал.. Можете да си направите сметката какво ще е чувството един мъж да ви целува няколко часа, после да иде и да целува друга по тоя начин и вие да разберете.. кофти тръпка ще ми е ако се случи така.. И той ме пита да не би да искам да спрем да се виждаме.. ДА СЪМ СИ ПОМИСЛИЛА и да му кажа какво искам, щял да бъде съгласен с всяко мое решение.. А МЕНЕ МАМКА МУ ХЕМ МЕ БОЛИ ХЕМ МЕ СЪРБИ.. искам да съм с него, ама как да му кажа? а така неангажиращо мира не ми дават глупостите който ми изникват в главата.. знам,че много от вас нищо няма да са разбрали, но МОЛЯ тези който разбраха да ми дадат някакъв съвет какво да правя.. как да продължа? :х
    поредното объркано хлапе

След като сте били толкова време заедно, би трябвало да можете да си кажете всичко - това именно е моят съвет, да си погворите и да се изясните. Явно той е оставил нещата в твои ръце, така че сега си ти на ход.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на embraceme
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    След като сте били толкова време заедно, би трябвало да можете да си кажете всичко - това именно е моят съвет, да си погворите и да се изясните. Явно той е оставил нещата в твои ръце, така че сега си ти на ход.
    +1
    Опитай се деликатно да му кажеш какво чувстваш или ще те отреже ,или не доколкото разбирам ти не искаш тази работа да продължава така без чувства..значи рискувай.Всичко или нищо (:

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Според теб, като не е обвързан размотава по 3-4 мацки ли? А каква ти е гаранцията, че ако го прави сега, няма да го прави и ако се води "обвързан"?!

Поговори с него, кажи му как се чувстваш, а ако той не иска да имате по-сериозна връзка го остави, за да не продължаваш с терзанията си.

как да поговорим като аз си гълтам граматиката като почна да говоря за по-сериозни неща
    поредното объркано хлапе

Опитай се да му го кажеш или по заобиколен начин или директно много са прави тука,коментара на xXxPETYAxXx особено.Но в крайна сметка ако не му го кажеш само ще страдаш,а и може,той да иска до време,после да си намери някоя друга,докато ти си му другарче за секс.За това действай няма к'во да бавиш ако не стане работата го зарежи по-добре,макар и трудно за тебе ти само ще ридаеш с мисълта,че ти имаш чувства към него а той не и ходи по други моми...!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ооо от тоя калибър още ли се срещат мацоранки?

Авторке - начи чукате се, целувате се, прегръщате се и си ходите на гости обаче нямате връзка? А кво имате? Домати?

Кво да правиш - зарязвай всякакви контакти с него и разкажи на баща ти всичко. Той ще знае как да се справи.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Малко тъпо е да спиш с него, да си ходите на гости, да се целувате... това ако не е връзка какво е ? :X

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx Виж мнението
    как да поговорим като аз си гълтам граматиката като почна да говоря за по-сериозни неща
    Е, как очакваш да се разберете без думи? В краен случай му го напиши на листче и му го дай с думите, че ти е трудно да говориш за нещо толкова сериозно за теб. Дишай и бъди спокойно каквото и да се случи след разговора, няма да се чувстваш в невидение, а ти казваш, че иначе не можеш да продължиш така. За това - ПРОСТО РИСКУВАЙ И СТИГА УМУВА!

благодаря, че сте толкова мили и не ме нападате, понеже съм написала толкова объркано всичко говорехме и го питах, защото му е скучно ли е с мен и той ми вика "НЕ! Хубаво ми е със теб. Май на теб ти е скучно и за това ми се обади първия път." Нека да вървят нещата и той не е от хората който говорят за чувствата си .. Просто не можем се едно имаме камани в устата. Всичко в главата ми е подредено знам какво и как, с какъв тон да му кажа стой ми на езика но почна ли да говоря се чува само "мън, мън, мън" ии той се дразни и аз се дразня. Общо взето АЗ чакам той да ми каже има ли чувства към мен, макар и минимални. а ТОЙ чака мен.. За сега решихме да се задържим така УЖ само приятели..
    поредното объркано хлапе

Супер фен Аватара на shmatarok
    Авторке, ти като не можеш да общуваш с него, ние ли да дойдем да те научим?
    Моят съвет лично би бил да спреш да се занимаваш с него.
    Ама понеже не ми се виждаш като човек, който би направил точно това, ще трябва да се научиш да говориш с него. Кажи му открито, че искаш истинска връзка, без заобикалки и недомлъвки.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Добре де, била си 8 месеца с него, хич ли не го опозна? Не можеш ли да прецениш дали е способен да върти още 3-4?
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx Виж мнението
    А МЕНЕ МАМКА МУ ХЕМ МЕ БОЛИ ХЕМ МЕ СЪРБИ.. искам да съм с него, ама как да му кажа? как да продължа? :х
    Използвай устата си не само в сексуално,но и в умствено отношение.И чакаш реакция и отговор,за чиито последици трябва да бъдеш готова.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Говорете си.
    Правите всичко, все една сте във връзка.

Еми изглежда и двамата се чувстваме като във връзка само, че не сме.. Не мога да го обясня нито на себе си, нито на някой друг..
    поредното объркано хлапе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си