.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

Височината от значение ли е?

Мислите ли,че височината е от значение?Примерно ако едно момиче ви допада като външност и характер,бихте ли го отрязали,защото е много по-ниско от вас?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на FuckedUp
    За някои хора има, за други - не.
    Темата ти е безсмислена и такива теми има колкото искаш.

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Мислите ли,че височината е от значение?Примерно ако едно момиче ви допада като външност и характер,бихте ли го отрязали,защото е много по-ниско от вас?
    Да не си объркал? Кой би отрязал момиче, което е по-ниско от него?

Повече от фен
    Не

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Да, от значение е. И да, бих отрязала и режа, когато са ниски.

Супер фен Аватара на JDeel
    Винаги всичко е от значение. Ниско момиче => някои момчета биха я харесали по-лесно, други не биха се включили в надпреварата. Размера на момичето е едновременно бонус и недостатък, зависи кой я гледа. Само ниските момчета са с по-големи основания за сълзи

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не се шашкай. :P Аз съм 1.60 някъде и по-странното е, че винаги са ме харесвали срвнително високи момчета. За жена не е лошо. Имаш възможност да носиш токчета без да стърчиш над нечия глава.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Разбира се, че височината също е фактор, може би не за всички, но за повечето хора които познавам. А колкото до другият ти въпрос, не виждам къде е проблема в това момичето да е по-ниско, винаги съм си мислела, че това даже е за предпочитане. Е сега ако говорим за някаква огромна разлика от рода на момиче 1.50 и момче 2м може и да е малко странно, но все пак въпрос на вкус.

Мм за мен да, но в умерени граници. Да речем, аз съм 1.60 и едва ли бих излизала с някой, колкото мен (по-нисък съвсем). 1.71-2-3 и нагоре е окей

Мега фен Аватара на xoxi
    Всички ще се съгласим, че това е по-сладко от това.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз като съм 175 не се заглеждам по момчета по-ниски от мен определено. А и винаги очите ми попадат на високи. Според мен е по-сладко момичето да е по-ниско, но познавам двойки, при които е обратното, и въобще не им пречи. Няма значение, любов да има. :Д

Мега фен Аватара на pandabear
    И аз не съм от много ниските, но по принцип през повечето време нося кецове, и дори момчето да е на моята височина, или малко по-ниско не си личи много... :d Само при по-официални случай обувам токчета, но пак не особено високи, леко елегантни, ама пък и тогава не ми пречи, въпрос на личен избор.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз съм 160 и сегашният ми приятел е около 168-170, а по принцип си падам по страшно високи момчета, ама в случая- нямаше значение, т.к. той е прекрасен , независимо колко е висок :3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    За мен, от части има. Предпочитам по-високите от мен момчета - някак се чувствам в безопасност. И не мога да се представям с момче, по - ниско от мен.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Когато момичето е по-ниско? Повечето хора смятат, че е проблем, когато момчето е доста по-ниско от момичето...
    И в двата случая мои приятели са доказвали, че не е проблем. Имам приятел, на когото приятелката му е доста под рамото и дълго време са заедно и се обичат изключително много. Не съм срещала момче, което да има проблем с това, че приятелката му е доста по-нисичка от него. Е, друга е вече работата според момичетата. Някои само за това, че момчето не е сред най-високите биха го отсвирили, защото може би ги е страх от това, че ще бъдат подигравани от някого заради това. Аз лично също не би ми било особено добре да се срещам с момче, което е значително по-ниско от мен, но не казвам, че е невъзможно. Имам познати, момче и момиче, които са заедно въпреки, че той е от по-нисичките, обичат се и не мисля, че друго им е нужно. Когато си влюбен в някого и го обичаш наистина, не те интересува какво биха казали останалите и какви недостатъци може да има половинката ти.

Аз - 1.55, той - 1.72. Избирахме се точно по височината естествено! xD
    Това да глупости, изобщо не е важно кой колко е висок. Не бих излизала с по-ниски от мен, ама на тази възраст вече с петокласници си е направо педофилия. >w>
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    За мен, от части има. Предпочитам по-високите от мен момчета - някак се чувствам в безопасност. И не мога да се представям с момче, по - ниско от мен.
    Да, и аз така.
    И като ме гушне се чувствам мъничка :3

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Всички ще се съгласим, че това е по-сладко от това.
    +

И все пак ,ако има чувства, височината не е толкова важна.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен
    Град
    <3
    Омг дребничките са толкова сладкии
    Познавам момиче, което не просто е 1 и 60 на токчета, а е толкова дрееебничкаа самата й структура, много й отива.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си