- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Постоянна работа, докато учим задочно.
Здравейте. В момента уча редовно, но мисля да премина задочно, тъй като искам да започна да работя.
Има ли някой който е така и може ли да ми каже дали е трудно, как се справя и с двете работи едновременно?![]()
Пич, зависи си от теб, от специалността и от работата. Но общо взето, стига да си упорит, ще стане.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако си задочно,няма да имаш абсолютно никакви проблеми.
За редовното-също,особено ако учиш в голям град и носиш на стрес.Много опции има-почасова работа с гъвкав график,такава само за събота и неделя,нощни смени ...
Поразрови се,научи се да си разпределяш времето,приготви си чувал с кафе и си готов.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Цял живот ще работиш. Изкарай си спокойно студентските години, без да се разкъсваш между работа и учене. От моите колеги които работят, не успяват и да учат (повечето се отказаха, другите са със сумати невзети изпити). А и съм чувал, че работодателите не гледат с добро око на висшисти, завършили задочно.
Моят съвет е да си намериш работа на смени. По възможност да има и нощни. Защото ако не шефа не ти даде отпуска, правиш си графика на нощни, за да можеш да посещаваш очните занятия. Аз съм така.
Здравейте. Трябват ли ви пари? Аз ще ви кажа как да печелите, без да ходите на работа.
С една безплатна регистрация тук: http://tochica.com/r/2507 , автоматично ще започнете да печелите. Опитайте. Аз опитах и печеля.
Що да е трудно имаш лекции 3 седмици /1-ви семестър/после изпити на другият месец например аз съм задочно имах лекции от 10-29 септември и си избирам октомври или ноември да се ява на изпити/изпитите обикновенно са събота или петък/, октомври взех 4 и сега ми останаха още 2 за ноември щото не бях подготвен, по-добре е да работиш нещо на половин работен ден, или на смени например и но и на пълен става после като имаш лекци или изпити си взимаш отпуска, която ти се полага за обучение и така или се сменяш с някой
Търса добре изглеждащи и контактни и мотивирани за работа студенти за почасова работа в удобно за тях време,който има желание да прати кратко СV и снимка на емайл mlad_talant@abv.bg