Здравейте ,мисля,че нещо има проблем в мен.. От няколко години 6 някъде правя секс с едно съседче.Беше ми първия и бях влюбена в него ,но нещата не се получиха и останахме само със секса. През тези години имах връзки ,сериозни така да ги кажем,но винаги когато имах нужда от някой ,му се обаждах не говорехме ,просто правехме секс.Винаги е бил много мил и внимателен,той е много хубаво и свястно момче,но пък с глупави логики към момичетата,защо да се доказва какъв е пред някоя ,не му се занимавало добре му било да си спи с мен и аз нямах проблем с това.Понякога ми ставаше кофти за това,че той ме приема само за секс,но пък аз му бях казала не веднъж ,че от него искам само това.Всичко си вървеше добре,да не беше честно спрямо момчетата с които имах връзки,но просто имах нужда от него понякога.Никога не се разбра ,че съм била с него ,не съм наранила тези момчета ,имах 2 връзки за по 2 години.Преди няколко месеца с това "съседче за секс" започнахме доста да си говорим,аз го познавам цял живот,но не сме говорели последните години кой знае колко.Лежахме и с часове си говорехме и ми беше доста приятно,той започна да ми звъни да ме пита как съм,що съм,да ми пише мили смс-и за лека нощ ,за това как иска да съм при него и прочие.Ставаше ми много миличък ,започнахме да излизаме не само в тях или в нас за по секс,забавлявахме се доста,отидохме с едни общи приятели малко на почивка за уикенда ,беше супер.Вечерта едно момче с което бях излизала преди тези неща да станат ми се обади,аз излязох от стаята да говоря и се забавих говорихме около 40 минути по телефона,когато се върнах той се държеше много хладно.И само ми казваше "Ей голяма телефониска си,отивай да си говориш" ,разни такива и подпийна повече започна да ми говори някакви глупости и аз не му обърнах внимание казах му да си ляга по-добре ,защото доста пи.Сложих го да си легне и си отидох при приятелите след около 5-6 часа си легнах и аз ,беше към 8 сутринта нашия се беше наспал започна обичайното .. Секс.. .При което му казах,че ми се спи доста и той се нацупи и заспа пак.След като се прибрахме в София продължихме да сме заедно ,нямаше проблеми ,но той почна да ми казва,че ми няма доверие,че не знае аз какво правя по цял ден ме няма .Проверяваше ми телефона,фейсбука,скайпа .. и почнахме да се караме и той ми каза " Как да знам ,че си само моя ,при положение,че като си имаше приятел спеше с мен ,как да знам,че не го правиш пак? " -при което аз се ядосах много и му казах да не ме занимава повече !! И приключих всякакви отношения с него ,преди месец той замина да работи в чужбина,деня преди да замине аз бях при сегашния ми приятел, той не спря да ми звъни да ми пише смси,как съм му липсвала искал да ме види преди да замине и т.н . Аз не го отразих,след няколко дни ми писа в скайп и започнаха пак едни обвинения ,при което аз го излъгах,че вечерта когато бяхме на почивка с приятели ,той докато е бил пиян сме говорели и съм му казала,че го обичам и че той ме обича и че когато се приберем в София ще е наред всичко и че той ме е излъгал и е прецакал всичко,просто не исках да ме обвинява .. при което той ми каза идвам си след 2 месеца,искам да говорим и да ти кажа някой неща очи в очи,липсваш ми много,изчакай ме.. И сега нямам представа какво да правя скоро ще си дойде а аз не знам,не искам да го изгубя,но определено не искам връзка с него .. и се чувствам виновна и се чувствам като някоя курва.. всеки път щом го видя искам да е мой ,когато просто ме докосне дори случайно изтръпвам .. ще се побъркам ,имам връзка сега и съм щастлива,но знам ,че ако си дойде ще почна пак да спя с него ..