- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми е ? ..
Животът ти връща за това, което си правила с хората... защото това е гавра. Да изневериш - ОК, случва се на всички. Да го правиш систематично толкова години - съжалявам, аз като сбъркано създание смятам, че това не е нормално. Няма да те виня, защото аз не обичам да лепя етикети на хората, а да съдя по делата им. Времето е заминало, не можеш да го върнеш. Едно обаче не можах да разбера - защо след като си била с разкошни момчета, поне по думите ти, си "разнообразявала" с този? А сега се оказва и че нямаш чувства към него. Странна птица си. Според мен би било добре да останеш малко насаме със себе си и да изясниш какво НАИСТИНА искаш от живота. Ако искаш да си с "комшийчето", знай, че при вас няма да има липса на емоции - напротив, ще се обичате, но ще се карате, ще стават скандали и какви ли не работи. Ако ти се живее по този начин - давай. Денят ти ще е интересен винаги, но пък не особено лицеприятен на моменти. Ако избереш да търсиш уравновесен човек, навярно ще ти е по-трудно, ще се чувстваш недооценена на моменти, ще търсиш "забавлението", понякога ще ти липсва разхайтения начин на живот, но пък ще си спокойна. Ти избираш какво ще търсиш - провокативните сини очи, сърцераздирателните драми, носните кърпички и депресиращите песни или спокойствието, семейния уют и човек, на когото можеш да се довериш винаги. Ти избираш, защото животът е твой. Знай обаче едно - не можеш да имаш всичко![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Последно редактирано от Megiiito* : 10-24-2012 на 18:45
Аз комшииката я викам за да сготви![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.